Installatiebedrijf Emmeloord

KIBS is jouw installateur in en rondom Emmeloord

KIBS is jouw veelzijdige en betrouwbare installatiebedrijf in en rondom Emmeloord. Als installateur sta ik klaar voor verschillende klussen en taken op installatiegebied in je woning. Van badkamerrenovatie tot het plaatsen van verwarmingsinstallaties en het aanleggen van elektriciteit. Als installateur ben ik van alle markten thuis! Neem gerust contact met mijn installatiebedrijf op voor advies of voor een vrijblijvende offerte.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Installatiebedrijf Emmeloord – mijn voordeel voor jou

Installatiewerk is natuurlijk specifiek werk. Door mijn installatiebedrijf in te huren, ben je ervan verzekerd dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je woning in of rondom Emmeloord in goede handen is. Met mij als je installateur ben je in en rondom Emmeloord verzekerd van:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Maatwerk oplossingen
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Sanitaire ruimtes en voorzieningen

Je toilet, keuken en badkamer zijn uiteraard belangrijke plekken in huis met sanitaire voorzieningen. Naast dat sanitair goed zijn werk moet doen, dienen sanitaire ruimtes ook in de stijl te zijn waarin jij ze in en rondom Emmeloord wil hebben. Daarom zit je bij mijn installatiebedrijf goed voor de renovatie van al je sanitaire voorzieningen. Of je nu slechts een paar onderdelen wil laten vervangen of een complete renovatie wil laten doen, ik zorg als installateur voor fantastisch maatwerk in elke keuken of badkamer in en rondom Emmeloord.

KIBS Installateur
KIBS verwarming

Cv ketels en vloerverwarmingen

Ben je in of rondom Emmeloord sinds kort de trotse eigenaar van een nieuwbouwwoning, maar zit er nog geen verwarming in? Heb je juist een oud huis en is de cv ketel aan vervanging toe? Bij mijn installatiebedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten verwarming. Wil je vloerverwarming? Als installateur zorg ik er in of rondom Emmeloord graag voor dat je elektrische of watergedragen vloerverwarming krijgt. Welke verwarming het beste is voor je woning? Dat bespreek ik graag met je.

Elektriciteit

Moet er in je huis in of rondom Emmeloord iets op het gebied van elektriciteit gebeuren? Met mij als installateur op het gebied van elektriciteit, heb je de garantie dat er professioneel en veilig gewerkt wordt. Of het nu gaat over een stopcontact aanleggen, kookgroep installatie of een groepenkast in de meterkast vervangen. Op het gebied van elektra aanleggen in en rondom Emmeloord ben je bij mijn installatiebedrijf verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

KIBS klus en installatiebedrijf Friesland

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in of rondom Emmeloord op zoek naar een veelzijdig installatiebedrijf met ruime ervaring? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in of rondom Emmeloord. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.