Installatiebedrijf Sneek

KIBS staat als installateur klaar voor jou in Sneek

Woon je in Sneek en zoek je een veelzijdig installatiebedrijf met vele jaren aan ervaring op zak? Neem dan vandaag nog contact op met mij van installatiebedrijf KIBS. Door mijn vele jaren aan ervaring en uiteenlopende kennis help ik jou in Sneek met diverse installatie klussen in je woning. Of er nu een badkamer gerenoveerd moet worden of de elektra vervangen moet worden, ik zorg er door middel van duidelijke communicatie en maatwerk voor dat alles geregeld wordt. Neem gerust contact op met mijn installatiebedrijf voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Daarom kies je voor KIBS als je installateur

Een installatiebedrijf schakel je uiteraard niet zonder reden in voor je huis in Sneek. De taken die ik als installateur voor je doe, gaan over het algemeen dan ook niet over 1 nacht ijs. Het is dus goed om ervan op de hoogte te zijn dat je met mijn installatiebedrijf een ervaren specialist in de arm hebt geslagen. Ik ga dan ook altijd het gesprek aan met je om zo jouw wensen helder te krijgen. Zo zorg ik voor maatwerk in je woning in Sneek.

Ga voor dit installatiebedrijf en je bent verzekerd van het volgende:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Installateur voor sanitair

Als installatiebedrijf snap ik als geen ander dat sanitair een essentieel onderdeel is van elk huis in Sneek. Niet alleen heeft degelijk sanitair praktisch nut, ruimtes met sanitaire voorzieningen moeten ook op visueel gebied uiteraard rijmen met jouw wensen als bewoner. Bij mij ben je gelukkig goed voor de installatie van sanitaire voorzieningen en badkamer- en toiletrenovatie in het algemeen. Samen met jou breng ik als installateur in Sneek je wensen in kaart om daarna maatwerk af te leveren op het gebied van sanitaire voorzieningen en ruimtes. Of je nu een moderne badkamer wilt met een strakke vloer en witte tegels of een meer klassieke badkamer met een toilet en warme vloeren. Ik zorg er als installatiebedrijf voor dat jij in Sneek op maatwerk kan rekenen.

KIBS Installateur
KIBS verwarming

Verwarmingsinstallatie

Ben je een nieuw huis in Sneek betrokken waar (nog) geen verwarming in zit? Is je huidige cv ketel aan vervanging toe? Een woning zonder verwarming is eigenlijk gewoon onbewoonbaar. Daarom zorgt mijn installatiebedrijf er met alle plezier voor dat jij verwarming naar wens krijgt. Een cv ketel moet om de 15-20 jaar vervangen worden. Ik doe dit als installateur vakkundig voor je, inclusief de daarbij horende onderdelen. Wil je vloerverwarming in huis? Ook dat doet dit installatiebedrijf voor je. Vloerverwarming wordt steeds populairder door de grote effectiviteit en het energiezuinige karakter. Bij mijn installatiebedrijf kun je kiezen uit elektrische vloerverwarming en watergedragen vloerverwarming. Ik adviseer je graag over wat de beste mogelijkheid is voor jou en je woning in Sneek.

Elektra installateur

Heb je een nieuwbouwwoning in Sneek gekocht of ga je verbouwen? Dan moet er uiteraard stroom komen in je woning. Daarvoor is elektra aanleggen essentieel. Maar ook bij al bestaande huizen komt het vaak voor dat er (nieuwe) elektra moet worden aangelegd. Als installatiebedrijf snap ik dat natuurlijk maar al te goed. Ik zorg er als installateur dan ook voor dat je huis in Sneek uitstekend van elektriciteit wordt voorzien. Bij het installeren van elektra zet ik betrouwbaarheid en veiligheid natuurlijk altijd voorop. Of het nu gaat over een stopcontact aanleggen, een kookgroep installatie of een groepenkast in de meterkast vervangen. Op het gebied van elektra aanleggen en elektriciteit in je huis in Sneek ben je bij mijn installatiebedrijf zeker van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

KIBS klus en installatiebedrijf Friesland

Kwaliteit en maatwerk

Als het gaat over installatiewerkzaamheden zijn veiligheid en kwaliteit natuurlijk erg belangrijk. Niet alleen snap ik als installateur dat installatiewerk zoals het installeren van sanitair en een verwarming praktisch nut heeft. Als de trotse eigenaar van een installatiebedrijf snap ik ook dat het veilig en esthetisch moet zijn. Ik bespreek dan ook altijd graag je wensen met je in Sneek om zo tot maatwerk oplossingen voor je huis te komen. Uiteindelijk ga ik netjes te werk en communiceer ik altijd helder met je, zodat jij in Sneek altijd verzekerd bent van maatwerk naar wens. Zo levert mijn installatiebedrijf altijd het beste resultaat

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in Sneek op zoek naar een installatiebedrijf met ervaring? Zoek je een installateur voor diverse installatie klussen in huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in Sneek. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.