Installatiewerk

Badkamer en keuken installatie door KIBS

Installatiewerk zoals de badkamer en keuken installatie laat je doen door KIBS. Als kleinschalig, maar erg ervaren klusbedrijf ben ik actief in de gehele provincie Friesland. Een keuken laten plaatsen of badkamer installatie is een flinke klus en iets wat zeker niet over één dag ijs gaat. Laat dit daarom altijd over aan een echte vakman zoals ik. Ik bespreek altijd je wensen met je, ik denk met je mee en kom zo tot de keuken die jij voor ogen hebt. Neem gerust contact met me op voor advies op het gebied van installatiewerk of voor een vrijblijvende offerte.

installatiewerk

Keuken installatie

Als er één ruimte in huis erg belangrijk is, dan is het wel de keuken. Het is de plek waar je je eten bereidt en voor veel mensen is het ook de plek waar met z’n allen gegeten wordt. Al met al: een plek waarvan je wil dat deze aan al je wensen voldoet. Door middel van keuken installatiewerk zorg ik ervoor dat jij je droomkeuken krijgt. Hier overleg ik ook eerst altijd met jou wat je wensen zijn en maken we samen heldere afspraken. Zo kom je bij mij met installatiewerk nooit voor vervelende verrassingen te staan.

keuken installatie

Badkamer installatie

De badkamer is vaak de eerste ruimte die je betreedt als je wakker wordt en de laatste die je verlaat als je naar bed gaat. Daarnaast is de badkamer ook een plek waar je je opfrist en waar je je eventueel ook wilt kunnen ontspannen. Door middel van installatiewerk zorg ik ervoor dat jij je ideale badkamer krijgt in een stijl naar wens. Niet alleen heb ik alle disciplines in huis voor vakkundig installatiewerk, bij mij krijg je ook nog eens garantie op alle werkzaamheden.

badkamer installatie

Mijn voordeel voor jouw installatiewerk

Installatiewerk is vakwerk. Of het nu gaat over badkamer installatie of keuken installatie. Door mij in te schakelen hiervoor, weet je zeker dat het installatiewerk goed wordt uitgevoerd en dat je keuken en badkamer in goede handen zijn. Bij mij ben je verzekerd van het volgende:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak

Contact met KIBS

Wil je installatiewerk laten doen voor je badkamer of keuken? Wil je dat dit gedaan wordt in overleg met jou, zodat je gegarandeerd maatwerk krijgt? Laat je installatiewerk dan over aan KIBS. Ik communiceer open, eerlijk en transparant en ik zorg ervoor dat je een keuken of badkamer helemaal op maat krijgt. Neem gerust contact met me op bij vragen of voor een vrijblijvende offerte. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.