Overkappingen

Overkappingen op maat van KIBS

Wil je het comfort in je tuin optimaliseren? Laat dan een overkapping in je tuin maken door KIBS. Ik heb al voor veel klanten door heel Friesland een houten overkapping, zoals een terrasoverkapping, mogen maken. Met mijn ruime ervaring en vakbekwaamheid weet je dan ook zeker dat je overkappingen op maat van topkwaliteit krijgt. Lees snel verder wat ik voor je kan doen of neem gerust contact met me op om je wensen te bespreken of voor een vrijblijvende offerte.

overkapping op maat

Het ideale buitenleven

Als er iets is wat je wooncomfort aanzienlijk vergroot, dan zijn het overkappingen. Een overkapping op maat kan op elke mogelijke manier gebouwd worden. Wil je een terrasoverkapping in je tuin? Geen probleem! Wil je juist een mooie veranda aan je huis? Dat kan ook gewoon! Met een mooie houten overkapping op maat zorg je ervoor dat je het gehele jaar door sfeervol en beschut in de tuin kunt genieten.

KIBS overkapping

Echt vakmanschap

Het bouwen van overkappingen op maat is een hele klus. Om ervoor te zorgen dat je overkapping stevig en veilig wordt gebouwd en geplaatst, schakel je het beste mijn hulp in. Als ervaren vakspecialist bespreek ik graag je wensen met je om zo tot een ontwerp te komen dat helemaal naar wens is. Vervolgens bouw en plaats ik je overkapping op maat van de best mogelijke materialen, zodat je er lang plezier van hebt.

Overkapping KIBS

Overkappingen op maat – Mijn voordelen voor jou

Door voor een professional te kiezen voor overkappingen op maat, heb je de garantie dat je terrasoverkapping uitstekend gebouwd wordt. Kies voor mij voor het laten maken van overkappingen op maat en geniet van de volgende voordelen:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Maatwerk oplossingen
  • Afspraak is afspraak

Contact met KIBS

Wil je het buitenleven in je tuin en aan huis optimaliseren? Ga dan voor een prachtige overkapping op maat en laat je overkappingen op maat maken door KIBS. Of je nu een losstaande houten overkapping in de tuin wil of een prachtige veranda aan huis. Ik bespreek altijd je wensen met je en kom zo altijd tot een resultaat op maat! Neem gerust contact met me op voor vragen of voor een vrijblijvende offerte. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.