Elektrotechniek

KIBS legt elektrische installaties in huis aan

Als het aankomt op elektra aanleggen in huis, schakel je KIBS in als ervaren en betrouwbare specialist. Of het nu gaat om volledig nieuwe elektriciteit aanleggen of een stopcontact aanleggen, ik ben altijd bereikbaar om diverse soorten elektra aan te leggen en storingen op te lossen. Lees snel verder wat ik op het gebied van elektra aanleggen voor je kan betekenen of neem gerust contact met me op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Elektrotechniek

Elektriciteit aanleggen in huis

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht of ga je verbouwen? Dan moet er natuurlijk stroom komen in je huis. Daarvoor is elektra aanleggen noodzakelijk. Maar ook bij al bestaande woningen komt het vaak voor dat er (nieuwe) elektra moet worden aangelegd. Als specialist begrijp ik dat als geen ander. Ik zorg er dan ook voor dat je huis van top tot teen van elektriciteit wordt voorzien. Bij elektra aanleggen zet ik betrouwbaarheid en veiligheid vanzelfsprekend altijd op de eerste plek.

aanleggen elektragoot

Elektrische installaties in huis

Elektra aanleggen is essentieel, omdat stroomgebruik een onderdeel is van het dagelijks leven. Ik zorg er daarom voor dat al je elektrische installaties in huis goed en veilig werken. Of het nu gaat over een stopcontact aanleggen, een kookgroep installatie of een groepenkast in de meterkast vervangen. Op het gebied van elektra aanleggen en elektriciteit in huis ben je bij mij verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Elektriciteit aanleggen

Voordelen elektra aanleggen

Elektra aanleggen is zonder meer een vak apart wat je altijd aan een ervaren specialist moet overlaten. Bij mij weet je zeker dat dit veilig en degelijk gebeurt. Laat door mij je elektra aanleggen en je bent verzekerd van het volgende:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Maatwerk oplossingen
  • Afspraak is afspraak

Contact met KIBS

Moet er compleet nieuwe elektriciteit worden aangelegd in je huidige woning? Heb je een nieuwbouwwoning gekocht en moet je daar volledig nieuwe elektra aanleggen? Schakel mij in als jouw professional en je weet zeker dat het elektra aanleggen vakkundig en grondig gebeurt. Neem gerust contact met me op voor vragen of voor een vrijblijvende offerte. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.