Verwarmingsinstallaties

KIBS – CV ketel installatie en vloerverwarming installatie

Door je verwarmingsinstallaties te laten plaatsen door KIBS weet je zeker dat je van je huis een fijne en warme plek maakt om te wonen. Je bent bij mij dan ook aan het juiste adres voor cv ketel installatie en vloerverwarming installatie. Als oprichter en eigenaar van dit installatiebedrijf heb ik meer dan genoeg jaren aan ervaring op zak om ervoor te zorgen dat je in je woning in Friesland verwarming naar wens krijgt. Lees snel verder wat ik op het gebied van verwarmingsinstallaties voor je kan betekenen of neem gerust contact met me op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

vvw ketel sneek

Cv installatie

Bij verwarmingsinstallaties is de link met een cv ketel al snel gelegd. De gemiddelde cv ketel moet vaak om de 15 à 20 jaar vervangen worden. Welke cv ketel hiervoor in de plaats komt, hangt af van jouw woning en je persoonlijke wensen. Ik ga daarom altijd het gesprek met je aan over jouw wensen en de mogelijkheden op het gebied van cv ketels en verwarmingsinstallaties in het algemeen. Uiteindelijk installeer ik de door jou gekozen cv ketel volledig inclusief bijbehorende onderdelen rondom de ketel. Met mij heb je dus nergens meer omkijken naar.

KIBS klus en installatiewerk

Vloerverwarming

Op het gebied van verwarmingsinstallaties wordt vloerverwarming steeds populairder. Dit komt vooral doordat het een erg efficiënte en comfortabele manier is om een ruimte te verwarmen. Doordat je met vloerverwarming geen andere verwarming meer nodig hebt, ben je erg energiezuinig bezig. Over het algemeen kun je kiezen uit 2 soorten vloerverwarming als verwarmingsinstallaties: elektrische vloerverwarming en watergedragen vloerverwarming. Ik adviseer je graag over wat de beste optie is voor jou en je woonruimte.

Vloerverwarming Kibs

Voordelen met mijn verwarmingsinstallaties

Of je op het gebied van verwarmingsinstallaties nu een nieuwe cv ketel wil laten plaatsen of vloerverwarming wil laten installeren, laat dit altijd over aan een ervaren professional. Door voor mijn installatiebedrijf te gaan ben je altijd zeker van het volgende:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Maatwerk oplossingen
  • Afspraak is afspraak

Contact met KIBS

Ben je op zoek naar een specialist in het installeren van verwarmingsinstallaties? Of het nu gaat om cv ketel installatie of elektrische vloerverwarming installatie, bij mij ben je verzekerd van maatwerk en vakmanschap. Neem gerust contact met me op voor vragen of voor een vrijblijvende offerte. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.