Installatiebedrijf Drachten

Installateur Drachten

Ben je in Drachten en omgeving op zoek naar een installatiebedrijf dat uiteenlopende installatie klussen in en aan je woning kan uitvoeren? Dan ben je bij KIBS aan het juiste adres. Van het renoveren van badkamers tot het plaatsen van verwarmingsinstallaties en het aanleggen van elektriciteit. Ik doe als installateur alles voor je! Neem gerust contact met me op voor advies op het gebied van installatiewerk of voor een vrijblijvende offerte.

Kibs Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Badkamers, keukens en toiletten installeren

Je toilet, keuken en badkamer zijn natuurlijk belangrijke plekken in huis met sanitaire voorzieningen. Naast dat sanitair goed zijn werk moet doen, dienen deze ruimtes ook in de stijl te zijn waarin jij ze in de regio Drachten wil hebben. Daarom zit je bij mijn installatiebedrijf goed voor de renovatie van elke ruimte met sanitaire voorzieningen. Of je nu enkele onderdelen wil laten vervangen of een complete renovatie wil, ik zorg als installateur voor uitstekend maatwerk in elke keuken of badkamer in de regio Drachten.

KIBS sanitair
KIBS verwarming

Verwarming installateur Drachten

Heb je recentelijk in de regio Drachten een nieuwbouwwoning gekocht waar nog geen verwarming in zit? Ben je de bezitter van een wat ouder huis en is de cv ketel aan vervanging toe? Bij mijn installatiebedrijf kun je terecht voor verschillende soorten verwarming. Interesse in vloerverwarming? Als installateur voorzie ik je woning in de regio Drachten graag van elektrische of watergedragen vloerverwarming. Ik overleg graag met je wat voor jou en je woning de beste opties is.

Elektriciteit installatiebedrijf Drachten

Moet er in je woning in de regio Drachten iets op het gebied van elektriciteit gebeuren? Met mij als installateur op het gebied van elektriciteit, heb je de belofte dat er vakkundig en veilig gewerkt wordt. Of het nu gaat over een stopcontact aanleggen, kookgroep installatie of een groepenkast in de meterkast vervangen. Op het gebied van elektra aanleggen in de regio Drachten ben je bij mijn installatiebedrijf zeker van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

KIBS klus en installatiebedrijf Friesland

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Drachten op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Drachten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.