Badkamer en toilet renovatie

Badkamer renovatie en toilet renovatie door KIBS

Heeft de badkamer in jouw woning een relatief eenvoudig, staand en wit toilet met witte muurtegels? Heb je de behoefte aan een prachtige nieuwe badkamer met bijvoorbeeld een hangend toilet met mooie nieuwe tegels of een strakke betonlook wand? Kies dan voor badkamer renovatie en toilet renovatie door KIBS. Als ervaren en veelzijdige professional ga ik altijd het gesprek met je aan over je wensen op het gebied van badkamer renovatie en toilet renovatie. Zo kom ik altijd tot de badkamer zoals jij die wil hebben. Vervolgens zorg ik er vakkundig voor dat jouw droombadkamer werkelijkheid wordt. Neem gerust contact met me op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

badkamer renovatie

Badkamer laten renoveren

De badkamer is een belangrijke plek in huis. Het is vaak de laatste ruimte die je bezoekt voordat je naar bed gaat en het is vaak de eerste plek die je bezoekt nadat je bent opgestaan. Het is dan ook niet meer dan normaal dat je je badkamer helemaal in de juiste stijl en sfeer wilt hebben. Daarom ben je bij mij ook aan het juiste adres voor badkamer renovatie. Ook hier ga ik het gesprek met je aan over wat je wensen zijn voor het laten renoveren van je badkamer. Vervolgens kom ik tot een helder en concreet ontwerp waar ik daarna werkelijkheid van maak. Wil je een moderne badkamer met een grote douchecabine, een strakke betonlook wand en een betonlook vloer? Dat kan! Wil je juist een meer warme badkamer met een klassieke badkuip en keramiektegels met een warme tint? Ook dat is geen probleem met badkamer renovatie door KIBS.

installatiewerk

Toilet laten renoveren

Van oudsher hadden veel toiletten dezelfde uitstraling. Vandaag de dag kiezen gelukkig steeds meer mensen voor een sfeervol toilet met prachtige tegels en vloeren. Met mijn nauwkeurige en nette werkwijze zorg ik snel en eenvoudig voor een verfrissende look in jouw toiletruimte. Door bijvoorbeeld wandpanelen over het al bestaande tegelwerk te plaatsen, zorg ik al snel voor een meer luxe uitstraling. Wil je een mooie tegelvloer of zelfs een marmer look vloer voor je toilet? Ook dat is geen probleem met toilet renovatie. Door middel van maatwerk zorg ik er met toilet renovatie voor dat jij jouw ideale toilet krijgt. Of je nu een moderne en strakke stijl wilt of een meer klassieke en landelijke stijl. Met toilet renovatie door KIBS is alles mogelijk en wordt alles nauwkeurig en netjes uitgevoerd.

toilet renovatie

Mijn voordelen met badkamer renovatie en toilet renovatie

De badkamer renoveren en het toilet renoveren zijn projecten waarbij tijd en aandacht belangrijk zijn. Je laat dit dan ook het liefst over aan een professional en niet zomaar aan Jan en alleman. Daarnaast heb je voor je toilet renovatie en je renovatie badkamer ongetwijfeld een duidelijk idee in gedachten. Ik zorg ervoor dat ik dit idee duidelijk op papier krijg en dat jij jouw droombadkamer en droomtoilet krijgt. Kies voor badkamer renovatie en toilet renovatie door mij en ben verzekerd van de volgende voordelen:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak

Badkamer en toilet op maat laten renoveren

Zodra je kiest voor badkamer renovatie en toilet renovatie heb je waarschijnlijk al een duidelijk beeld in je hoofd. Je weet ongetwijfeld al in welke stijl en sfeer je je badkamer en toilet wilt hebben. Ik ga dan ook met je in gesprek om je wensen en dromen helder te krijgen en duidelijk op papier te zetten. Door hier open, eerlijk en transparant in te werk te gaan, zie jij jouw droombadkamer snel op papier verschijnen. Ga je akkoord met het idee? Dan ga ik voor je aan de slag en zorg ik er met badkamer renovatie en toilet renovatie voor dat jij jouw ideale badkamer en toilet krijgt. Zodra het werk erop zit zorg ik ervoor dat ik alles netjes achterlaat en dat jij meteen van je nieuwe badkamer en toilet kunt genieten.

badkamer renoveren

Uitstekende kwaliteit producten

Als je hebt besloten te gaan voor badkamer renovatie en toilet renovatie, dan wil je natuurlijk dat er kwaliteitsmaterialen en spullen worden gebruikt. Je wilt immers dat je badkamer en je toilet nog lang meegaan en je nog lang kunt genieten van jouw droombadkamer en toilet. Gelukkig heb je bij mij de garantie dat ik uitsluitend werk met hoogwaardige sanitaire producten. Voor badkamer renovatie en toilet renovatie werk ik namelijk samen met partners die uitsluitend de beste kwaliteit sanitaire producten leveren. Zo weet je zeker dat je met mijn badkamer renovatie en toilet renovatie niet bang hoeft te zijn voor gebrekkige kwaliteit die te wensen overlaat.

Contact met KIBS

Ben jij je oude toilet en/of badkamer beu? Heb jij een idee voor jouw ideale badkamer en toilet? Kies dan voor badkamer renovatie en toilet renovatie door KIBS. Door altijd met je mee te denken, open en eerlijk te communiceren en maatwerk te leveren zorg ik ervoor dat jij de badkamer en het toilet krijgt waar je altijd al van gedroomd hebt. Zo ben je met badkamer renovatie en toilet renovatie straks een flinke stap dichterbij jouw droomhuis!
Neem gerust contact met me op voor vragen of voor een vrijblijvende offerte. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.