Installatiebedrijf Oosterwolde

Installateur Oosterwolde

In en rondom Oosterwolde schakel je installatiebedrijf KIBS in voor alle installatie klussen in je woning. Je zit bij mij als installateur goed voor badkamer-, toilet- en keukenrenovatie, het aanleggen van elektriciteit en het installeren van diverse soorten verwarming. Met andere woorden: mijn installatiebedrijf doet bijna alles voor jou en je woning in of rondom Oosterwolde. Neem gerust contact op met mijn installatiebedrijf voor advies op maat of voor een vrijblijvende offerte.

Kibs Friesland

Voordelen van KIBS

Installatiewerk is uiteraard een vak apart. Je laat dit in en rondom Oosterwolde dus beter doen door een professionele installateur. Door mijn installatiebedrijf in te huren, heb je de garantie dat al je installatiewerk vakkundig uitgevoerd wordt en dat je woning in of rondom Oosterwolde in goede handen is. Bij mijn installatiebedrijf KIBS reken je altijd op het volgende:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Maatwerk oplossingen
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Alles voor je keuken en badkamer

De badkamer en de keuken zijn uiteraard belangrijke praktische ruimtes in huis. Deze ruimtes moeten echter niet alleen functioneel zijn, maar ook in de juiste stijl en sfeer zijn. Alleen zo kun je van je huis in of rondom Oosterwolde ook echt je thuis maken. Bij mijn installatiebedrijf ben je aan het juiste adres voor zowel kleine klussen als voor een complete renovatie van je keuken en badkamer. Met mij als je installateur in en rondom Oosterwolde ben je altijd zeker van maatwerk.

KIBS sanitair
KIBS verwarming

Verwarming

Heb je in of rondom Oosterwolde recentelijk een nieuwe woning gekocht, maar heeft deze nog geen verwarming? Is de cv ketel van je huidige woning aan vervanging toe? Met mijn installatiebedrijf zorg ik ervoor dat je een verwarming naar wens krijgt. Wil je bijvoorbeeld vloerverwarming? Ik installeer met alle plezier een elektrische of watergedragen vloerverwarming voor je in Oosterwolde. Weet je niet zeker welke verwarming het beste is voor jouw situatie? Ik voorzie je graag van professioneel advies.

Elektriciteit aanleggen

Moeten er taken gedaan worden op het gebied van elektriciteit? Ga in Oosterwolde voor mij als installateur op het gebied van elektriciteit en je hebt de garantie dat alles goed én veilig gebeurt. Of je het nu hebt over een stopcontact aanleggen, het installeren van een kookgroep of een groepenkast in de meterkast vervangen. Als het gaat over elektra aanleggen in de buurt van Oosterwolde ben je bij mijn installatiebedrijf zeker van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

KIBS klus en installatiebedrijf Friesland

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in of rondom Oosterwolde op zoek naar een vakkundig installatiebedrijf met vele jaren ervaring? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in of rondom Oosterwolde. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.