Installatiebedrijf Leeuwarden

Installateur Leeuwarden

Voor een installatiebedrijf dat diverse klussen kan uitvoeren in je woning in Leeuwarden en omgeving, neem je vandaag nog contact op met KIBS. Van het renoveren van sanitair tot het installeren van verwarmingsinstallaties en het aanleggen van elektriciteit. Ik doe als installateur alles voor je! Neem gerust contact met me op voor advies op het gebied van installatiewerk of voor een vrijblijvende offerte.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

KIBS Installatiebedrijf – Voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te huren, heb je de garantie dat installatiewerk degelijk wordt uitgevoerd en dat je huis in Leeuwarden en omgeving in goede handen is. Met mij als je installateur ben je in Leeuwarden en omgeving zeker van:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Maatwerk oplossingen
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Sanitair installeren in Leeuwarden

Sanitaire voorzieningen zijn natuurlijk belangrijk voor het dagelijks leven in huis. Naast dat sanitair goed moet werken, dient het ook visueel in lijn te zijn met je persoonlijke wensen in Leeuwarden en omgeving. Daarom zit je bij mijn installatiebedrijf goed voor de renovatie van je badkamer en je keuken. Of je nu enkele onderdelen wil laten vervangen of een complete renovatie wil, ik zorg als installateur voor vakkundig maatwerk voor elke badkamer en keuken in Leeuwarden en omgeving.

KIBS Installateur
KIBS verwarming

Verwarming installateur in Leeuwarden

Heb je in Leeuwarden of in de omgeving een nieuwbouwwoning gekocht waar nog verwarming in moet komen? Heb je een wat ouder huis en moet de cv ketel vervangen worden? Bij mijn installatiebedrijf kun je terecht voor diverse soorten verwarming. Interesse in vloerverwarming? Als installateur voorzie ik je huis in Leeuwarden en omgeving graag van elektrische of watergedragen vloerverwarming. Ik bespreek graag met je wat voor jou de beste mogelijkheid is voordat mijn installatiebedrijf met klussen begint.

Elektriciteit installatiebedrijf Leeuwarden

Moet er in je huis in Leeuwarden en omgeving iets op het gebied van elektriciteit gebeuren? Met mij als installateur op het gebied van elektriciteit, heb je de garantie dat er professioneel en veilig gewerkt wordt. Of het nu gaat over een stopcontact aanleggen, een kookgroep installatie of een groepenkast in de meterkast vervangen. Op het gebied van elektra aanleggen in Leeuwarden en omgeving ben je bij mijn installatiebedrijf verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

KIBS klus en installatiebedrijf Friesland

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in Leeuwarden en omgeving op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor diverse installatie klussen in je woning? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in Leeuwarden en omgeving. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.