Meubels op maat

Meubels op maat laten maken door KIBS

Voor meubels op maat van hoogwaardige kwaliteit neem je vandaag nog contact op met KIBS. Ik heb al voor veel klanten diverse meubels op maat gemaakt. Denk hierbij aan kasten op maat, salontafels, stoelen, eettafels en nog veel meer. Til het interieur van je woning in het mooie Friesland naar een hoger niveau en ga voor meubels op maat! Lees snel verder wat ik voor je kan doen of neem gerust contact met me op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte.

meubels op maat sneek

Het fijne van meubels op maat

Je kent het vast wel: je hebt dat perfecte meubelstuk in je hoofd voor die ene plek in huis, maar je krijgt het maar niet gevonden. Eerlijk is eerlijk: de kans dat je het perfecte meubelstuk ooit gaat vinden, is erg klein. Meubels op maat zijn dan dé oplossing voor je. Niet alleen maak ik elk meubelstuk exact in de stijl en kleur die je wil, ik maak het ook in het perfecte formaat. Zo weet je zeker dat jouw meubels op maat ook echt passen op de plek waar je ze wil hebben.

keuken installatie

Voor elke klus

Als trotse eigenaar en ervaren vakman, neem ik met alle plezier elke klus op me waar je zelf geen zin in hebt of waar je de kennis en de vaardigheden niet voor in huis hebt. Klussen is essentieel om van je huis ook echt je thuis te maken. Meubels op maat leveren een enorme bijdrage hieraan. Ik ga dan ook graag het gesprek met je aan over hoe jij je meubels op maat voor je ziet. Zo kom ik altijd tot een ontwerp naar wens en zorg ik ervoor dat jij je tafel, kast of stoel krijgt zoals jij die voor je ziet.

Boomschijfblad 02

Voordelen van KIBS

Door voor een professionele meubelmaker te kiezen voor meubels op maat, weet je zeker dat je meubels vakkundig vervaardigd worden. Laat mij jouw meubels op maat maken en je krijgt de volgende voordelen er ook nog eens bij:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Maatwerk oplossingen
  • Afspraak is afspraak

Contact met KIBS

Wil je van je huis een echt thuis maken met meubels op maat? Of het nu gaat over kasten op maat of andere soorten meubels, bij KIBS weet je zeker dat het helemaal voor elkaar komt! Neem gerust contact met me op voor vragen of voor een vrijblijvende offerte. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.