Badkamer renovatie Sneek

Badkamer renovaties Sneek

Voor badkamer renovatie in Sneek en overig Friesland moet u bij KIBS zijn. KIBS (Klus en Installatie Bedrijf Sneek) is een kleinschalig allround klusbedrijf dat als een van de specialisaties badkamer renovatie bij u in Sneek heeft. Afhankelijk van uw situatie zal u zo om de tien / vijftien jaar uw badkamer van een nieuwe uitstraling willen voorzien.

KIBS Sneek

Klus en installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door KIBS installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Badkamerrenovatie in Sneek: Van Gedateerd naar Eigentijds en Functioneel

Na verloop van tijd gaat de badkamer er immers gedateerd uitzien en wilt u wel eens een keer iets anders. Of het installatiewerk draait niet meer als vanouds, het kraanwerk of de douche functioneren niet meer goed, er is lekkage of de afdichting van de kitranden is gaan barsten. Ook kunnen er heel andere wensen zijn, bijvoorbeeld dat u een dagje ouder bent en u wilt een veilige badkamervloer en andere aanpassingen die passen bij u of een eventuele handicap. Ook zijn er veel klanten voor badkamer renovatie in Sneek en overig Friesland die graag hun woning in waarde laten stijgen; met een eigentijdse badkamer raakt u natuurlijk veel eerder en winstgevender uw huis kwijt bij een verkoop.

badkamer installatie
installatiewerk

BADKAMER RENOVATIE SNEEK SNEL, EFFICIËNT EN MET HELDERE COMMUNICATIE

KIBS brengt graag in nauw overleg met u uw wensen, ideeën en mogelijkheden in kaart en van daaruit ontstaat dan een ontwerp dat we tot realiteit kunnen maken. Naar aanleiding van de eerste tekening kunt u uiteraard dan nog uw wensen en wijzigingen doorgeven.

Voor ieder budget zijn er mogelijkheden, schroom niet om contact op te nemen. U kunt immers altijd een offerte vragen, zodat u inzicht heeft over de te verwachten kosten en weet waar u aan toe bent. Een belangrijke specialisatie van KIBS binnen een badkamer renovatie bij u in Sneek en overig Friesland is het installatiewerk. De installaties voor het sanitair, de verwarming, stroompunten en lichtvoorziening wordt in eerste instantie aangelegd, waarna het tegelen kan beginnen. KIBS houdt er rekening mee dat u niet na verloop van tijd allerlei ongewenste zaken in uw badkamer krijgt. Zo wordt tegen voorkoming van waterlekkage bij uw douche bijvoorbeeld altijd gewerkt met kimband.

KIBS WERKT VOLGENS AFSPRAAK EN BINNEN BUDGET

Door de nauwkeurige planning weet u precies waar u aan toe bent Het voordeel als u met KIBS in ze gaat voor een badkamer renovatie in Sneek of overig Friesland is dat alles door een persoon gebeurt en u niet meerdere bedrijven hoeft in te schakelen. Ook heeft u een vaste contactpersoon die alle communicatie vooraf, tijdens en na het bouwproject met u verzorgt. Een nauwkeurige planning garandeert dat de klus volgens het vooraf afgesproken tijdspad gereed is. Bij KIBS geldt: afspraak is afspraak, wat ook geldt voor de factuur.

KIBS werkt snel en efficiënt, met behoud van een hoog kwaliteitsniveau. U zal zo min mogelijk hinder ervaren van het renoveren van uw badkamer, de bouwrommel wordt zo veel mogelijk beperkt en vaak opgeruimd.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Drachten op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Drachten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.