Badkamer renoveren Sneek

Badkamer renoveren Sneek

Wilt u in uw woning in Sneek uw badkamer eens laten renoveren? Misschien hebt u zelf al een idee van wat er moet gebeuren, of u bent nog op zoek naar een passend ontwerp, dat aansluit op uw wensen. Het klusbedrijf dat de volledige badkamer bij u in Sneek kan renoveren, van advies en ontwerp tot plaatsing van de leidingen, het sanitair en het tegelwerk, is Klus en Installatie Bedrijf Sneek, afgekort KIBS. KIBS is een kleinschalig bedrijf dat jarenlange ervaring heeft opgebouwd op het gebied van alles wat met badkamers te maken heeft. U kunt de renovatie van uw badkamer gerust aan ons overlaten, dan krijgt u binnen het beschikbare budget uw ideale badkamer.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Van ontwerp tot uitvoering: Wij renoveren uw badkamer in Sneek

KIBS is een kleinschalig, maar veelzijdig bedrijf. Uw badkamer renoveren bij u in Sneek begint met een passend ontwerp. Wij kiezen ervoor om de locatie bij u thuis te inspecteren en samen om de tafel te gaan zitten om uw wensen te bespreken. Naar aanleiding van uw wensen, de mogelijkheden die het badkamervertrek biedt en het beschikbare budget maken wij een creatief ontwerp, dat zoveel mogelijk van uw wensen realiseert binnen het beschikbare budget.

U kunt uw aanmerkingen naar aanleiding van het ontwerp aan ons doorgeven, dan kan het ontwerp indien nodig nog aangepast worden, zodat u tevreden zult zijn met het uiteindelijke resultaat. Hebt u uw handtekening gezet onder het ontwerp, dan gaat KIBS over tot het daadwerkelijk renoveren van uw badkamer in Sneek.

badkamer installatie
installatiewerk

Vakmanschap van A tot Z: Badkamerrenovatie in Sneek met KIBS

KIBS beschikt over het vakmanschap om zelf leidingen te leggen en zaken als sanitair en radiatoren te plaatsen. Dit gebeurt met grote precisie, zodat de systemen goed zullen functioneren en u geen last krijgt van lekkages. Het betegelen van vloeren en muren voert Peter de Haan, oprichter van KIBS, ook zelf uit. Het feit dat het renoveren van uw badkamer in Sneek gedaan wordt door dezelfde persoon die het ontwerp heeft gemaakt, zorgt ervoor dat dit ontwerp altijd tot in details wordt gevolgd. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Mocht er na afloop van de renovatie nog service moeten worden verleend, dan gebeurt dit ook weer door dezelfde persoon. Dit garandeert een zo hoog mogelijke kwaliteit. Van het renoveren van uw badkamer in Sneek door KIBS hebt u jarenlang plezier.

KIBS werkt volgens afspraak en binnen budget

Bij KIBS geldt: afspraak is afspraak. Peter de Haan rondt het renoveren van uw badkamer in Sneek af binnen de gestelde tijd en volledig binnen budget. Het is in overleg mogelijk dat er ’s avonds en in het weekend gewerkt wordt, als u dat goed uitkomt.
Wilt u de kosten drukken, dan kunt u ervoor kiezen om zelf mee te helpen bij de renovatie. Dan is de klus sneller klaar en bespaart u geld, doordat Peter de Haan minder lang bezig is.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Drachten op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Drachten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.