Badkamers Heerenveen

Badkamers Heereveen

Zoekt u een vakkundig bedrijf voor de verbouwing of renovatie van badkamers in Heerenveen? Wilt u uw badkamer eens grondig vernieuwen, schakel dan Klus en Installatie Bedrijf Sneek in. Dit bedrijf, afgekort als KIBS, heeft als oprichter en eigenaar Peter de Haan. Peter heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en plaatsen van badkamers in Heerenveen, Leeuwarden, Sneek en omliggende plaatsen. Zowel een grondige verbouwing als kleine aanpassingen aan uw badkamer kunt u gerust aan het vakmanschap van KIBS overlaten.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

De ideale badkamer voor U in Heerenveen, gebaseerd op uw wensen

Wellicht hebt u zelf al een idee over waar u naar toe wilt met uw badkamer. KIBS neemt uw wensen als uitgangspunt voor het ontwerp. Wij kiezen ervoor om bij u op locatie langs te komen. Peter de Haan ziet graag de ruimte waarin gewerkt gaat worden en gaat graag met u in gesprek over uw wensen en ideeën. De ontwerpen voor badkamers in Heerenveen en omstreken worden altijd gemaakt op basis van de wensen van de klant, de mogelijkheden van de ruimte en het beschikbare budget. Peter zet zijn creativiteit in om binnen de mogelijkheden uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.

badkamer installatie
Badkamer te Heerenveen

Vakmanschap van A tot Z: Badkamers in Heerenveen met KIBS

Het gemaakte ontwerp wordt aan u voorgelegd. Op basis van uw aanmerkingen kan het ontwerp eventueel nog op eenvoudige wijze worden aangepast, tot u tevreden bent met het uiteindelijke ontwerp. Vervolgens gaat KIBS aan de slag om de ontworpen badkamer werkelijkheid te maken.

Peter de Haan is bij de badkamers waar hij in Heerenveen en omstreken aan werkt, in staat om al het leiding- en installatiewerk zelf uit te voeren, aan de hand van het gemaakte ontwerp. Dit omvat onder andere het leggen van leidingen en het plaatsen en afwerken van sanitair en radiatoren.

Ook het tegelwerk wordt door KIBS vakkundig uitgevoerd. De muren en vloeren worden klaar gemaakt voor het tegelen, en de tegels worden kaarsrecht en zorgvuldig geplaatst en gevoegd. Bij badkamers in Heerenveen kiest KIBS er altijd voor om alle hoeken van de badkamer te voorzien van kimband. Dat is een materiaal dat lekkages tegengaat. U zult vele jaren plezier beleven aan uw nieuwe badkamer.

Bij KIBS behoort het in overleg tot de mogelijkheden dat Peter de Haan �s avonds en in het weekend voor u aan het werk gaat, als u dit beter uitkomt. Het is ook mogelijk dat u zelf assisteert bij de werkzaamheden. Dan is de badkamer sneller klaar en dit bespaart u kosten.

Peter de Haan is ruimschoots bekwaam genoeg om het gehele ontwerp en de plaatsing van badkamers in Heerenveen zelf uit te voeren. Alleen in bijzondere situaties wordt er werk uitbesteed aan vakkundige partners, die dan door Peter aangestuurd worden. Dit garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit, en zorgt ervoor dat er altijd volgens het ontwerp gewerkt wordt.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Heerenveen op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Heerenveen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.