Badkamers Leeuwarden

Badkamers Leeuwarden

Bent u op zoek naar een vakbekwaam klusbedrijf dat badkamers in Leeuwarden kan ontwerpen en plaatsen? U hoeft niet verder te zoeken, u hebt het bedrijf gevonden dat de gehele badkamer van begin tot eind voor u kan ontwerpen en plaatsen in uw woning. Klus en Installatie Bedrijf Sneek, afgekort KIBS, is een kleinschalig bedrijf dat over jarenlang vakmanschap beschikt op het gebied van badkamers in Leeuwarden en de gehele omgeving.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

KIBS, het adres voor het ontwerp en de plaatsing van badkamers in Leeuwarden

Peter de Haan, eigenaar van KIBS, heeft veel ervaring op het gebied van badkamers. Vrijwel alles voert hij zelf uit, alleen in bijzondere gevallen spreekt hij betrouwbare partners aan om te assisteren. In dat geval is Peter altijd aanwezig op de werkvloer en behoudt hij de regie over de werkzaamheden.

KIBS biedt een complete dienstverlening op het gebied van badkamers in Leeuwarden en omgeving. Het begint met een creatief ontwerp, gebaseerd op uw wensenpakket en de mogelijkheden van het badkamervertrek. KIBS kiest ervoor om bij u thuis de locatie te inspecteren, zodat we kunnen zien wat het vertrek voor mogelijkheden heeft. Peter de Haan heeft ervaring als tekenaar en beschikt over de kennis en creativiteit om een zeer mooi ontwerp te maken dat aansluit op uw wensen, en dat tevens binnen het budget valt dat u ter beschikking hebt. Na het maken van het ontwerp kunt u eventuele aanmerkingen aan hem voorleggen, dan kan het ontwerp eventueel nog aangepast worden, om nog meer aan uw wensen te voldoen.

De aanleg van badkamers in Leeuwarden wordt door Peter zelf gedaan. KIBS heeft ervaring als installateur van verwarmingsinstallaties, CV’s en leidingen voor sanitair, dus hij zorgt ervoor dat dit piekfijn aangelegd wordt. Nadat alle installaties zijn aangebracht worden de wanden en de vloer klaar gemaakt voor het plaatsen van tegels, en worden de tegels daadwerkelijk geplaatst. KIBS kiest ervoor om alle hoeken van de douche af te werken met kimband, om waterlekkage tegen te gaan. KIBS zorgt voor een perfecte afwerking van alle badkamers in Leeuwarden en omgeving, zodat het resultaat er prachtig uitziet en u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Badkamer te Heerenveen
badkamer installatie

Voordelen van een kleinschalig klusbedrijf

Het voordeel van een kleinschalig klusbedrijf als KIBS is onder andere dat alle werkzaamheden uitgevoerd worden door dezelfde persoon als waarmee de afspraken zijn gemaakt. Dit garandeert dat er altijd volledig volgens het ontwerp wordt gewerkt. Als er achteraf nog service moet worden verleend, gebeurt dit ook weer door dezelfde persoon. KIBS is in overleg bereid om ook ’s avonds en in het weekend aan badkamers in Leeuwarden te werken, als dat u beter uitkomt. Mocht u de kosten willen drukken, dan bestaat de mogelijkheid om zelf mee te werken tijdens het werk aan uw badkamer. KIBS is dan minder tijd kwijt aan de badkamer, en dat scheelt u weer geld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die KIBS biedt voor het realiseren van prachtige badkamers in Leeuwarden? Vul het contactformulier in op onze website, dan nemen wij contact met u op en kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Leeuwarden op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Leeuwarden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.