Badkamers renovatie Sneek

Badkamers renovatie Sneek

KIBS staat klaar voor uw badkamers renovatie in Sneek en de provincie Friesland. KIBS is een ervaren kleinschalig klussenbedrijf dat regelmatig wordt ingeschakeld voor badkamers renovatie in Sneek. Elke woningeigenaar wil immers zo om de tien / vijftien jaar de badkamer wel een nieuwe look geven en in Friesland komt u voor een renovatie dan al snel uit bij KIBS (Klus en Installatiebedrijf Sneek).

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Badkamers renovatie in Sneek: Van Gedateerd naar Eigentijds en Functioneel

Na tal van jaren gaat elke badkamer er gedateerd uitzien en verlangt u wel eens een make-over. Of het kan zijn dat het installatiewerk niet meer goed functioneert, er lekkage is ontstaan of u nog een vooroorlogs huis heeft met loden leidingen die moeten worden vervangen. Ook kunnen er heel andere wensen zijn, bijvoorbeeld dat u een handicap heeft of op leeftijd bent en veilige aanpassingen wenst. Ook zijn er veel klanten voor badkamers renovatie in Sneek en de provincie Friesland die uit waardebehoud van hun huis de badkamer willen renoveren. Met een moderne courante badkamer verkoopt u natuurlijk veel makkelijker een woning, vaak betaalt de renovatie van een badkamer bij u in Sneek zichzelf terug.

badkamer installatie
installatiewerk

De expert voor badkamers renovatie in Sneek

KIBS brengt voor de aanpak van uw badkamer graag in goed overleg uw wensen, ideeën en mogelijkheden in kaart. Dan volgt een ontwerp dat we na uw eventuele aanpassingen tot realiteit kunnen maken.

Voor ieder budget zijn er oplossingen voor uw badkamer, bel of mail naar KIBS en u heeft snel een deskundig antwoord. U kunt altijd een offerte laten opmaken, zowel online of telefonisch aangevraagd. Desgewenst komt KIBS bij u op locatie kijken om de situatie in te schatten en uw vragen te beantwoorden. U krijgt met een offerte inzicht heeft over de te verwachten kosten en komt dan niet voor verrassingen te staan.

KIBS heeft binnen de badkamers renovatie bij u in Sneek en overig Friesland een bijzondere specialisatie in installatiewerk. Hiermee vangt het renoveren van uw badkamer aan, waarna het tegelen begint. KIBS wil graag dat u veel later na de klus ook een tevreden klant blijft en neemt daarom maatregelen voor ongewenste zaken in uw badkamer zoals waterlekkage, door bijvoorbeeld het gebruik van kimband.

Nauwkeurige planning en heldere communicatie

Bij KIBS hebt u voor badkamers renovatie in Sneek of overig Friesland maar met een vaste persoon te maken en hoeft niet meerdere bedrijven zoals tegelaars of installateurs in te schakelen. Ook heeft u een vaste contactpersoon als aanspreekpunt. Een nauwkeurige planning zorgt dat alles volgens afspraak en op tijd wordt gerealiseerd.

KIBS werkt snel en efficiënt, maar bewaakt ook de kwaliteit. U zal zo min mogelijk hinder ervaren van de renovatie, het bouwafval wordt buiten uw zicht gehouden.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Drachten op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Drachten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.