Badkamers Sneek

Badkamers Sneek

Zoekt u een expert op het gebied van het ontwerpen en plaatsen van badkamers in Sneek? U hebt uw partner gevonden in KIBS, Klus en Installatie Bedrijf Sneek. KIBS is een kleinschalig bedrijf waarvan de eigenaar, Peter de Haan, over een creatieve geest beschikt voor het ontwerpen van badkamers in Sneek en omgeving. Ook het vervolgens vakkundig plaatsen van uw op maat ontworpen badkamer kunt u gerust aan hem overlaten.

Dankzij een hoog kennisniveau en vele jaren ervaring wordt uw badkamer perfect geplaatst en afgewerkt en kunt u er vele jaren plezier aan beleven. KIBS heeft daarnaast een flexibele instelling en hecht waarde aan een goede communicatie met u als klant, om ervoor te zorgen dat het resultaat aan al uw verwachtingen zal voldoen.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Ontwerp en plaatsing van badkamers in Sneek

Wilt u iets geheel anders met uw bestaande badkamer, of bent u net ergens komen wonen en wilt u uw badkamer precies zo inrichten als u altijd al had gewild? KIBS maakt een creatief ontwerp, gebaseerd op uw wensen. Peter de Haan kiest er bij het ontwerpen van badkamers in Sneek altijd voor om bij de klant thuis langs te komen. Zo kan hij de locatie ter plekke bekijken, om te zien wat de ruimte voor mogelijkheden biedt. Daarnaast kunnen we samen om de tafel gaan zitten om uitgebreid uw wensen door te spreken.

Peter heeft onder andere ervaring als technisch tekenaar en beschikt over een creatief oog. Op basis van uw wensen, de mogelijkheden van het badkamervertrek en het beschikbare budget maakt hij een ontwerp dat uw wensen zo goed mogelijk realiseert. Er wordt bij het maken van het ontwerp met u meegedacht; Peter zal met eigen ideeën komen die bijdragen aan de visie die u voor ogen hebt voor uw droombadkamer. Na het maken van ontwerpen voor badkamers in Sneek en omgeving geeft KIBS aan klanten de mogelijkheid om met aanmerkingen te komen, en kan het ontwerp desgewenst nog worden aangepast. Pas nadat u volledig tevreden bent met het ontwerp, gaan we over tot plaatsing van de badkamer.

Op het gebied van het plaatsen van badkamers bij klanten in Sneek en omgeving, bezit KIBS over het vakmanschap om vrijwel alle werkzaamheden zelf uit te voeren. Alleen in uitzonderlijke gevallen worden er betrouwbare partners ingeschakeld, waarbij KIBS zelf altijd de regie houdt over de werkzaamheden.

KIBS kan onder andere leidingen aanleggen en daarnaast onder andere sanitair, radiatoren en stopcontacten plaatsen op de gewenste plekken. Ook het tegelwerk voert KIBS zelf uit, waarbij alles kaarsrecht wordt geplaatst en gevoegd. Bij badkamers in Sneek en overige plaatsen kiest KIBS ervoor om alle hoeken te voorzien van kimband, een materiaal dat lekkages tegengaat. U beleeft veel plezier van uw door KIBS geplaatste badkamer.

Badkamer te Heerenveen
badkamer installatie

KIBS, de flexibele partner voor het plaatsen van uw badkamer

Peter de Haan, oprichter van KIBS, heeft een flexibele werkhouding bij het plaatsen van badkamers in Sneek. Afspraak is afspraak, dat geldt onder andere voor het op tijd beginnen van de werkzaamheden en het opleveren op het afgesproken tijdstip, binnen het overeengekomen budget.

KIBS biedt de mogelijkheid om bij het plaatsen van badkamers in Sneek ’s avonds en in het weekend te werken, als u dat beter uitkomt. Wilt u geld besparen, dan is het mogelijk om zelf mee te helpen bij de werkzaamheden. Dan is de badkamer sneller klaar en dit scheelt u weer in de kosten. Wilt u meer weten over de dienstverlening van KIBS op het gebied van het ontwerpen en plaatsen van badkamers in Sneek? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Sneek op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Sneek. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.