Houten overkapping Sneek

Houten overkapping Sneek

Een houten overkapping bij u in Sneek levert u diverse voordelen op. In de warme maanden kunt u er beschutting vinden en toch nog van uw tuin genieten. Een houten overkapping bij u in Sneek is een niet al te dure manier om uw tuin mooier te maken en de woningwaarde te laten toenemen. Zaken als fietsen, tuinmeubilair of tuinspullen krijgen een langere levensduur onder uw houten overkapping in Sneek. Met zijwanden erbij krijgt u een verruiming van uw huiskamer en haalt u de tuin naar binnen. Ook kunt u regenvrij roken onder uw houten overkapping in Sneek. In de meeste gevallen is er geen bouwvergunning of architect noodzakelijk.

Wie een houten overkapping in Sneek of Friesland wil is bij KIBS aan het juiste adres. Naast de bouw en de plaatsing denkt KIBS graag met u mee. Welke houtsoort is het beste, wilt u verlichting of een buitenkraan erbij en wat mag het kosten? Wilt u een blikvanger of juist een ingetogen model die opgaat in de natuur door bijvoorbeeld een klimop?

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Schakel een expert in voor uw houten overkapping in Sneek of Friesland

Bij KIBS kunt u een houten overkapping op maat laten maken in iedere stijl, eentje die past bij uw tuin of woning. KIBS raad aan om de aanleg van een houten overkapping bij u in Sneek over te laten aan een deskundige, uit oogpunt van tijdbesparing en foutenvoorkoming. De plaatsing van een houten overkapping bij u in Sneek of Friesland kan zowel aan uw huis worden gebouwd of als losstaand model tegen een schutting of omheining.

Al is de tuin nog zo klein, bijna overal past wel een houten overkapping. Als u de bouw van een houten overkapping bij u in Sneek wenst, maar vragen of twijfels heeft, ga dan in gesprek met KIBS. Op een prettige manier kunt u dan eens vrijblijvend sparren over de kansen en opties voor een houten overkapping bij uw huis in Sneek of Friesland. Wellicht brengt KIBS u op ideeën waar u zelf nog niet op was gekomen.

tuinhuis laten maken sneek
Overkappingen KIBS

Een houten overkapping, iets voor u?

U kunt telefonisch of online een offerte aanvragen. Na goedkeuring komt KIBS spoedig in actie om uw dromen te realiseren. Door jarenlange ervaring is KIBS snel en efficiënt, zonder aan kwaliteit in te leveren. !Afspraak is afspraak! in elk opzicht.

Doordat KIBS een kleinschalig klussenbedrijf is, zijn de lijntjes kort en daar heeft u profijt van. Een ander pluspunt is dat er vele disciplines in huis zijn. Hierdoor hoeft u niet meerdere bouwondernemers in te schakelen voor een klus. U krijgt daardoor uiteindelijk gewoon een mooi totaalpakket voor niet al te veel geld.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Sneek op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Sneek. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.