Houten veranda Sneek

Houten veranda Sneek

Wie een houten veranda in Sneek of Friesland wil, kan lekker het hele jaar van de tuin genieten. Een prima oplossing tegen regen of hitte. Kies voor de aanleg van een veranda bij u in Sneek of Friesland voor een klussenbedrijf als KIBS. Vele jaren van ervaring staan garant voor iets moois in uw tuin waarvan u nog jaren zult genieten.

Een houten veranda bij u in Sneek biedt u onder alle weersomstandigheden een heerlijk plekje in de tuin. Ook kunt u er roken als het regent, er fietsen en tuinmeubilair opslaan of de kussens van de tuinstoelen droog bewaren. Voor veel mensen is het een mooie uitbreiding van de huiskamer die de tuin naar binnen haalt. Het is zelfs mogelijk om een buitenkeuken te laten installeren in uw veranda in Sneek.

Wie een houten veranda wil bij zijn woning in Sneek, heeft een betrouwbare partij nodig die dat klusje voor een goede prijs-kwaliteitverhouding kan klaren. Want u wilt vanzelfsprekend een kwalitatief goed product, maar dan wel voor een schappelijke prijs. Hoe vindt u het juiste klussenbedrijf die uw dromen laat uitkomen? Gelukkig komt u bij een zoektocht op internet voor een veranda in Sneek al snel uit bij KIBS. Dit is een klusbedrijf met veel ervaring in het aanleggen veranda’s in Sneek en de provincie Friesland.

tuinhuis laten maken sneek

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Houten veranda in Sneek? Haal KIBS erbij!

JAls u een houten veranda in Sneek wil laten bouwen, schakel dan KIBS in, specialist in deze regio voor onder meer timmerwerk en installatiewerk. Een houten veranda, tuinhuisje of overkapping is bij KIBS een veel voorkomende klus. Behalve de plaatsing van een veranda in Sneek bent u natuurlijk ook aan het goede adres voor zaken als vervanging, vernieuwing of renovatie van een veranda, of de aanleg van watertoevoer en elektra bij een veranda.

KIBS verricht zowel installatiewerk als timmerwerk, dus u gaat in zee met slechts een bedrijf voor dit bouwproject, wat voordelen heeft qua communicatie en prijsstelling. Een veranda kunt u in allerlei maten laten bouwen van diverse materialen en dakplaten, maar meestal werkt KIBS met hout bij de bouw van een veranda. Ook zijn aan de zijkanten glazen panelen of een muurzijde mogelijk.

Overkappingen KIBS

Contact met installatiebedrijf KIBS

Wij kunnen bij u langs komen voor een oriënterend gesprek op locatie, waarbij u al uw vragen kunt stellen en mogelijk op goede ideeën wordt gebracht. Als u met de offerte akkoord gaat, maken we een plan van aanpak. Hierbij zijn uw wensen leidend.

KIBS vindt betrouwbaarheid zeer belangrijk en zal dan ook alles op alles zetten om de werkzaamheden voor uw houten veranda volgens plan te realiseren. Dus wanneer u een houten veranda in Sneek of Friesland wilt laten plaatsen, onderhouden of renoveren, neem dan contact op met KIBS! Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.