Installatiebedrijf Dokkum

Installateur Dokkum

In de regio Dokkum neem je voor diverse installatieklussen in huis vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Als installateur sta ik klaar voor badkamer-, toilet- en keukenrenovatie, het aanleggen van elektriciteit en het installeren van verschillende soorten verwarming. Kortom: mijn installatiebedrijf doet bijna alles voor jou en je huis in de regio Dokkum. Neem gerust contact op met mijn installatiebedrijf voor advies op maat of voor een vrijblijvende offerte.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Profiteer van de voordelen van een installatiebedrijf regio Dokkum

Installatiewerk is vakwerk. Je kunt dit in de regio Dokkum dan ook het beste overlaten aan een ervaren en professionele installateur. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, ben je ervan verzekerd dat al het installatiewerk vakkundig wordt gedaan en dat je huis in de regio Dokkum in uitstekende handen is. Kies voor installatiebedrijf KIBS en profiteer van de volgende voordelen:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Maatwerk oplossingen
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Alles voor je keuken en badkamer

Je badkamer en je keuken zijn niet alleen om praktische redenen belangrijk. Het zijn ook ruimtes die mooi en naar eigen smaak vormgegeven moeten zijn. Dus of je nu je keuken of badkamer volledig wilt laten renoveren of er slechts wat kleine klussen aan wil laten doen, mijn installatiebedrijf levert altijd maatwerk in de regio Dokkum. Ik bespreek als installateur dan ook graag je wensen met je.

KIBS Installateur
KIBS verwarming

Verwarming

Nieuwe woning gekocht in de regio Dokkum? Heeft deze woning nog geen verwarming? Is de cv ketel van je huidige woning aan vervanging toe? Met mijn installatiebedrijf zorg ik ervoor dat je een verwarming naar wens krijgt. Wil je bijvoorbeeld vloerverwarming? Ik installeer met alle plezier een elektrische of watergedragen vloerverwarming voor je in Dokkum. Weet je niet zeker welke verwarming het beste is voor jouw situatie? Ik voorzie je graag van professioneel advies.

Elektriciteit aanleggen

Moet er in je woning in de regio Dokkum iets gebeuren op het gebied van elektriciteit? Kies in de regio Dokkum dan voor mij als installateur en je weet zeker dat alles goed én veilig gebeurt. Of het nu gaat over een stopcontact installeren, het installeren van een kookgroep of het vervangen van een groepenkast in de meterkast. Als het aankomt op elektra aanleggen in de regio Dokkum ben je bij mijn installatiebedrijf verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

KIBS klus en installatiebedrijf Friesland

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je zoek naar een professioneel installatiebedrijf in Dokkum met vele jaren ervaring? Zoek je een installateur voor diverse installatie klussen in je woning? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot oplossingen op maat te komen voor je woning in de regio Dokkum. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.