Installatiebedrijf Franeker

Jouw installateur in de buurt van Franeker

Heb je een ervaren en divers installatiebedrijf nodig voor je huis in de buurt van Franeker? Neem dan direct contact op met KIBS. Als installateur zorg ik voor badkamer-, toilet- en keukenrenovatie, het aanleggen van elektriciteit en het installeren van verschillende soorten verwarming. Kortom: mijn installatiebedrijf doet bijna alles voor jou en je huis in de buurt van Franeker. Neem gerust contact op met mijn installatiebedrijf voor advies op maat of voor een vrijblijvende offerte.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Installatiebedrijf Franeker – Voordelen

Installatiewerkzaamheden vragen om specifieke kennis en ervaring. Je laat dit in de buurt van Franeker dus beter aan een professionele installateur over. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat al je installatiewerk vakkundig uitgevoerd wordt en dat je huis in de buurt van Franeker in goede handen is. Bij mijn installatiebedrijf KIBS reken je altijd op het volgende:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Maatwerk oplossingen
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Badkamers en keukens op maat

Je badkamer en keuken zijn natuurlijk essentiële ruimtes van je huis. Deze ruimtes moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook stijl- en sfeervol. Dat is belangrijk om ervoor te zorgen dat je je ook echt thuis voelt in je huis in de buurt van Franeker. Bij mijn installatiebedrijf zit je goed voor de renovatie van badkamers en keukens. Of het nu om slechts een paar onderdelen gaat of over een groot project, als installateur ben je bij mij altijd verzekerd van maatwerk in de buurt van Franeker.

KIBS Installateur
KIBS verwarming

Diverse verwarmingen

Heb je in de buurt van Franeker net een nieuw huis gekocht, maar heeft deze nog geen verwarming? Heb je geen nieuw huis, maar moet de cv ketel vervangen worden? Je kunt bij mijn installatiebedrijf terecht voor uiteenlopende soorten verwarmingen. Ik zorg er als installateur voor dat jij in de buurt van Franeker elektrische of watergedragen vloerverwarming krijgt. Welke verwarming het meest ideaal is voor je woning? Ik geef je graag advies op maat.

Elektriciteit

Zijn er werkzaamheden nodig in je woning in de buurt van Franeker op het gebied van elektriciteit? Kies voor mij als installateur op het gebied van elektriciteit en je weet zeker dat alles goed én veilig gebeurt. Of je het nu hebt over een stopcontact aanleggen, het installeren van een kookgroep of een groepenkast in de meterkast vervangen. Als het gaat over elektra aanleggen in de buurt van Franeker ben je bij mijn installatiebedrijf verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

KIBS klus en installatiebedrijf Friesland

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je op zoek naar een professioneel installatiebedrijf in Franeker met vele jaren ervaring? Zoek je een installateur voor uiteenlopende installatie klussen in je woning? Neem dan meteen contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de buurt van Franeker. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.