Installatiebedrijf Friesland

Installateur Friesland

KIBS is hét installatiebedrijf in Friesland voor een breed scala aan installatiewerkzaamheden. Met mijn ruime ervaring en brede kennis kan ik verschillende dingen voor jou en je woning in Friesland doen. Van het renoveren van sanitair tot het installeren van verwarmingsinstallaties en het aanleggen van elektriciteit. Neem gerust contact met me op voor advies op het gebied van installatiewerk of voor een vrijblijvende offerte.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Voordelen KIBS installatiebedrijf Friesland

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, weet je zeker dat installatiewerk goed wordt uitgevoerd en dat je woning in Friesland in uitstekende handen is. Met mij als je installateur ben je in Friesland zeker van:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Sanitair installeren in Friesland

Sanitaire voorzieningen zijn essentieel in het dagelijks leven en voor optimaal wooncomfort. Naast dat sanitair goed moet werken, dient het ook visueel in lijn te zijn met je persoonlijke wensen in Friesland. Daarom ben je bij mijn installatiebedrijf aan het juiste adres voor de renovatie van je badkamer en je keuken. Of je nu slechts een paar onderdelen wil laten vervangen of een complete renovatie wil, ik zorg als installateur voor vakkundig maatwerk voor elke badkamer en keuken.

KIBS Installateur
KIBS verwarming

Verwarming aanleggen in Friesland

Heb je in Friesland een nieuwbouwwoning gekocht waar nog verwarming in moet komen? Heb je een oudere woning en moet de cv ketel vervangen worden? Bij mijn installatiebedrijf kun je terecht voor verschillende soorten verwarming. Interesse in vloerverwarming? Als installateur voorzie ik je woning in Friesland met alle plezier van elektrische of watergedragen vloerverwarming. Ik overleg graag met je wat voor jou de beste optie is voordat mijn installatiebedrijf aan de slag gaat.

Elektriciteit installatiebedrijf Friesland

Moet de cv ketel vervangen worden in je woning in Friesland? Moet er iets anders gebeuren op het gebied van elektriciteit? Met mij als installateur op het gebied van elektriciteit, heb je de garantie dat er vakkundig en veilig gewerkt wordt. Of het nu gaat over een stopcontact aanleggen, een kookgroep installatie of een groepenkast in de meterkast vervangen. Op het gebied van elektra aanleggen in Friesland ben je bij mijn installatiebedrijf zeker van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

KIBS klus en installatiebedrijf Friesland

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in Friesland op zoek naar een installatiebedrijf met ervaring? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in Friesland. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.