Installatiebedrijf Heerenveen

KIBS is jouw installateur in Heerenveen

Ben je in Heerenveen op zoek naar een veelzijdig en ervaren installatiebedrijf? Heb je voor dit bedrijf meerdere klussen klaarliggen? Neem dan vandaag nog contact op met mij van installatiebedrijf KIBS. Door mijn jarenlange ervaring en veelzijdige kennis help ik jou in Heerenveen met verschillende installatie klussen in huis. Of er nu een badkamer gerenoveerd moet worden of er elektra moet worden aangelegd, ik zorg er door middel van heldere communicatie en maatwerk voor dat het voor elkaar komt. Neem gerust contact op met mijn installatiebedrijf voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Voordelen met Kibs als installateur in Heerenveen

Een installatiebedrijf huur je niet zomaar in voor je woning in Heerenveen. De klussen die ik als installateur voor je uitvoer, gaan over het algemeen dan ook niet over 1 nacht ijs. Het is dus belangrijk om te weten dat je met mijn installatiebedrijf een ervaren professional in de arm hebt geslagen. Ik ga dan ook altijd het gesprek aan met je om zo jouw wensen duidelijk in kaart te brengen. Zo zorg ik ervoor dat je uiteindelijk maatwerk resultaten krijgt voor je woning in Heerenveen. Kies voor dit installatiebedrijf en je kunt rekenen op de volgende voordelen:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Maatwerk oplossingen
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Installateur voor sanitair

Als installatiebedrijf begrijp ik maar al te goed dat sanitair een belangrijk onderdeel is van elke woning in Heerenveen. Niet alleen dient goed sanitair een praktisch nut, ruimtes met sanitaire voorzieningen dienen ook op visueel gebied in lijn te zijn met jouw wensen als bewoner. Bij mij ben je daarom ook aan het juiste adres voor de installatie van sanitaire voorzieningen en badkamer- en toiletrenovatie in het algemeen. Samen met jou breng ik als installateur in Heerenveen jouw wensen in kaart om vervolgens maatwerk af te leveren op het gebied van sanitaire voorzieningen en ruimtes. Of je nu een moderne badkamer wil met een strakke vloer en witte tegels of een meer klassieke badkamer met een toilet en warme vloeren. Ik zorg er als installatiebedrijf voor dat jij in Heerenveen maatwerk krijgt.

KIBS Installateur
KIBS verwarming

Verwarmingsinstallatie

Ben je een nieuwe woning in Heerenveen betrokken waar (nog) geen verwarming in zit? Moet je huidige cv ketel vervangen worden? Een huis zonder verwarming is praktisch onbewoonbaar. Daarom zorgt mijn installatiebedrijf er graag voor dat jij verwarming naar wens krijgt. Een cv ketel moet om de 15-20 jaar vervangen worden. Ik regel dit als installateur vakkundig voor je, inclusief de bijbehorende onderdelen rondom de ketel. Wil je vloerverwarming in huis? Ook dat doet dit installatiebedrijf graag voor je. Vloerverwarming wordt steeds populairder door de grote effectiviteit en de energiezuinigheid ervan. Bij mijn installatiebedrijf heb je de keuze uit elektrische vloerverwarming en watergedragen vloerverwarming. Ik adviseer je graag over wat de beste optie is voor jou en je woning in Heerenveen.

Elektra installateur Heerenveen

Heb je een nieuwbouwwoning in Heerenveen gekocht of ga je verbouwen? Dan moet er natuurlijk stroom komen in je huis. Daarvoor is elektra aanleggen noodzakelijk. Maar ook bij al bestaande woningen komt het vaak voor dat er (nieuwe) elektra moet worden aangelegd. Als installatiebedrijf begrijp ik dat als geen ander. Ik zorg er als installateur dan ook voor dat je huis in Heerenveen van top tot teen van elektriciteit wordt voorzien. Bij het installeren van elektra zet ik betrouwbaarheid en veiligheid uiteraard altijd op de eerste plek. Of het nu gaat over een stopcontact aanleggen, een kookgroep installatie of een groepenkast in de meterkast vervangen. Op het gebied van elektra aanleggen en elektriciteit in je woning in Heerenveen ben je bij mijn installatiebedrijf verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

KIBS klus en installatiebedrijf Friesland

Kwaliteit en maatwerk

Als het aankomt op installatiewerkzaamheden staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Niet alleen begrijp ik als installateur dat installatiewerk zoals het plaatsen van sanitair en een verwarming praktisch heeft. Als de trotse eigenaar van een installatiebedrijf snap ik ook dat het veilig en esthetisch moet zijn. Ik bespreek dan ook altijd graag je wensen met je in Heerenveen om zo tot maatwerk oplossingen voor je woning te komen. Uiteindelijk ga ik netjes te werk en communiceer ik altijd helder met je, zodat jij in Heerenveen altijd op maatwerk kunt rekenen. Zo levert mijn installatiebedrijf altijd resultaten naar wens af.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in Heerenveen op zoek naar een installatiebedrijf met ervaring? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je woning in Heerenveen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.