Installatiebedrijf Lelystad

Ik sta als installateur in of bij Lelystad voor je klaar

Ben je op zoek naar een veelzijdig en ervaren installatiebedrijf voor je woning in of bij Lelystad? Dan ben je bij mij als installateur aan het goede adres. Ik verzorg volledige badkamer-, toilet- en keukenrenovatie, ik leg elektriciteit aan en ik installeer diverse soorten verwarmingen. Mijn installatiebedrijf doet dus bijna alles voor jou en je woning in of bij Lelystad. Neem gerust contact met mijn installatiebedrijf op voor advies of voor een vrijblijvende offerte.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Voordelen van dit installatiebedrijf

Werkzaamheden op het gebied van installatie zijn natuurlijk niet zomaar iets. Je laat dit in of bij Lelystad dus het beste aan een professionele installateur over. Door mijn installatiebedrijf in te huren, ben je ervan verzekerd dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je woning in of bij Lelystad in uitstekende handen is. Bij KIBS ben je zeker van de volgende voordelen:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Maatwerk oplossingen
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Sanitaire ruimtes en voorzieningen

Je toilet, keuken en badkamer zijn uiteraard belangrijke ruimtes in je woning met sanitaire voorzieningen. Naast dat sanitair degelijk moet werken, dienen sanitaire ruimtes ook stijl- en sfeervol te zijn. Dit is essentieel om van je huis in of bij Lelystad ook echt een thuis te maken. Daarom ben je bij mijn installatiebedrijf aan het goede adres voor de renovatie van al je sanitaire zaken. Of je nu slechts een paar onderdelen moet laten vervangen of een volledige renovatie wilt laten doen, ik zorg als installateur voor uitstekend maatwerk naar wens in elke keuken of badkamer in of bij Lelystad.

KIBS Installateur
KIBS verwarming

Voor al je soorten verwarming

Ben je in of bij Lelystad eigenaar geworden van een nieuwe woning, maar heeft deze nog geen verwarming? Moet je cv ketel vervangen worden? Bij mijn installatiebedrijf kun je terecht voor verschillende soorten verarming. Wil je vloerverwarming? Als installateur zorg ik er in of bij Lelystad graag voor dat je elektrische of watergedragen vloerverwarming krijgt. Welke verwarming de beste keuze is voor je huis? Ik overleg het graag met je voor de juiste keuze.

Elektriciteit aanleggen

Moet er in je woning in of bij Lelystad iets op het gebied van elektriciteit gebeuren? Met mij als installateur op het gebied van elektriciteit, weet je zeker dat er professioneel en veilig gewerkt wordt. Of het nu gaat over een stopcontact aanleggen, het installeren van een kookgroep of een groepenkast in de meterkast vervangen. Op het gebied van elektra aanleggen in of bij Lelystad ben je bij mijn installatiebedrijf zeker van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

KIBS klus en installatiebedrijf Friesland

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in of bij Lelystad op zoek naar een professioneel installatiebedrijf met vele jaren ervaring? Zoek je een installateur voor uiteenlopende installatie klussen in je woning? Neem dan meteen contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in of bij Lelystad. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.