Installatiebedrijf Wolvega

Installateur Wolvega

Voor een installatiebedrijf in Wolvega en omgeving ben je bij KIBS aan het goede adres. Als installateur verzorg ik badkamer-, toilet- en keukenrenovatie, het aanleggen van elektriciteit en het installeren van diverse soorten verwarming. Met andere woorden: mijn installatiebedrijf doet bijna alles voor jou en je woning in Wolvega en omgeving. Neem gerust contact op met mijn installatiebedrijf voor advies op maat of voor een vrijblijvende offerte.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Voordelen van mijn installatiebedrijf

Installatiewerk is natuurlijk een vak apart. Je laat dit in Wolvega en omgeving dan ook het beste over aan een ervaren en professionele installateur. Door mijn installatiebedrijf in te huren, heb je de garantie dat al het installatiewerk vakkundig wordt gedaan en dat je huis in Wolvega of omgeving in goede handen is. Ga voor installatiebedrijf KIBS en geniet van het volgende:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Maatwerk oplossingen
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Badkamer- en keukenrenovatie

Zowel de badkamer als de keuken zijn belangrijke ruimtes in huis. Het is dan ook niet alleen belangrijk dat sanitair daar goed werkt, het is ook essentieel dat deze ruimtes mooi en sfeervol zijn. Daarom zorg ik er met mijn installatiebedrijf voor dat jij in Wolvega en omgeving een keuken en een badkamer op maat krijgt. Of je deze ruimtes nu volledig wilt laten renoveren of er slechts wat kleine klussen aan wil laten doen, ik bespreek als installateur graag je wensen met je. Zo ben je straks verzekerd van maatwerk in Wolvega of omgeving.

KIBS Installateur
KIBS verwarming

Diverse soorten verwarming

Heb je in Wolvega of omgeving een nieuw huis gekocht? Heeft dit huis nog geen verwarming? Is de cv ketel van je huidige woning aan vervanging toe? Met mijn installatiebedrijf zorg ik ervoor dat je een verwarming naar wens krijgt. Wil je bijvoorbeeld vloerverwarming? Ik installeer graag een elektrische of watergedragen vloerverwarming in je huis in Wolvega of omgeving. Twijfel je over welke verwarming het beste is voor jouw situatie? Ik geef je altijd professioneel advies op maat.

Elektriciteit aanleggen

Moet er bij jou thuis in Wolvega of omgeving iets gebeuren op het gebied van elektriciteit? Ga dan voor mij als installateur en heb de garantie dat dit allemaal goed én veilig gebeurt. Of het nu gaat over een stopcontact installeren, het installeren van een kookgroep of het vervangen van een groepenkast in de meterkast. Als het gaat over elektra aanleggen in Wolvega en omgeving, ben je bij mijn installatiebedrijf zeker van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

KIBS klus en installatiebedrijf Friesland

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in Wolvega en omgeving op zoek naar een professioneel installatiebedrijf met ruime ervaring? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot oplossingen op maat te komen voor je woning in Wolvega en omgeving. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.