Klusbedrijf Heerenveen

Klusbedrijf Heerenveen

Wie een vakkundig klusbedrijf zoekt in Heerenveen en omstreken, vindt dit bedrijf in KIBS. KIBS staat voor Klus en Installatie Bedrijf Sneek, en is in de wijde omgeving van Sneek actief. U kunt ons dus ook in Heerenveen inschakelen als uw klusbedrijf. De oprichter en eigenaar van KIBS, Peter de Haan, heeft door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan in het uitvoeren van allerlei klussen. Moet er dus werk gebeuren aan uw elektra, wilt u een nieuwe CV-ketel plaatsen, wilt u de badkamer of keuken renoveren, een nieuwe keuken geplaatst hebben of een veranda of tuinhuisje in uw tuin, KIBS is het klusbedrijf dat dit voor u in Heerenveen uit kan voeren. Van advies en ontwerp tot in de puntjes verzorgde uitvoering, u kunt vertrouwen op KIBS.

Kibs Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Nieuwbouw, verbouw of renovatie: KIBS is uw klusbedrijf in Heerenveen

KIBS is een veelzijdig en ervaren klusbedrijf dat u in Heerenveen voor vrijwel elke denkbare klus kunt inschakelen. Peter de Haan beschikt over de creativiteit en de vaardigheden om bijvoorbeeld een geheel nieuwe badkamer voor u te ontwerpen aan de hand van uw wensen en binnen uw beschikbare budget. De daaropvolgende plaatsing neemt hij ook op vakbekwame wijze voor zijn rekening. Leidingen leggen, sanitair en radiatoren plaatsen, tegels zetten en alles afkitten, het behoort allemaal tot zijn vakgebied. In principe voert Peter al het werk zelf uit, alleen in bijzondere gevallen schakelt hij betrouwbare partners in. Deze kleinschalige werkwijze zorgt ervoor dat u een vast aanspreekpunt hebt en dat bij alle werkzaamheden het gemaakte ontwerp tot in de puntjes wordt gevolgd.

Hebt u een keuken besteld en wilt u deze bij u in Heerenveen door een vakkundig klusbedrijf laten plaatsen? KIBS plaatst alles op het gebied van gas, water en elektra, en vervolgens de keuken zelf, volgens de tekening van de keukenleverancier, zodat het resultaat precies zal zijn zoals het hoort en zoals u voor ogen had toen u de keuken uitzocht.

KIBS installatiebedrijf
KIBS klus en installatiebedrijf Friesland

Vakkundige Klusdiensten in Heerenveen – KIBS regelt het voor u

Ook klussen aan de elektriciteit of verwarming van uw huis kan KIBS voor u in Heerenveen als klusbedrijf uitvoeren. Het plaatsen van extra stopcontacten, het plaatsen en inregelen van een geheel nieuwe CV-ketel, of een energiezuinig systeem van vloerverwarming, het is allemaal mogelijk. Hebt u een nieuwe televisie gekocht en moet deze aan de muur komen te hangen, zonder dat er kabels of een lelijke kabelgoot zichtbaar zijn, KIBS regelt het voor u.

Mocht u om het huis heen, bijvoorbeeld in uw tuin, een klus hebben, dan is KIBS ook het klusbedrijf dat u zoekt bij u in Heerenveen. Peter de Haan plaatst vakkundig een veranda, overkapping of tuinhuisje in uw tuin, en ook het aanleggen van verlichting of een buitenkraan vormt geen enkel probleem.

Zit u met een klus die hierboven niet genoemd is, neemt u dan toch contact op met KIBS. Het scala van klussen dat Peter de Haan voor u uit kan voeren in en om het huis is te groot om allemaal te benoemen in een enkele tekst. De kans is zeer groot dat KIBS ook voor u in Heerenveen het klusbedrijf is dat uw klus vakkundig uit kan voeren, met een resultaat waarover u zeker tevreden zult zijn.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Heerenveen op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Heerenveen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.