Klusbedrijf Leeuwarden

Klusbedrijf Leeuwarden

Als u op zoek bent naar een klusbedrijf voor uw huis in Leeuwarden, dan hoeft u niet verder te zoeken. Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing, een renovatie of onderhoud, Klus en Installatie Bedrijf Sneek, afgekort KIBS, is uw vakkundige en ervaren partner. Van kleine klussen tot een grootschalige verbouwing of renovatie, KIBS kan de klus voor u klaren. Een badkamerverbouwing, een nieuwe CV-ketel, nieuwe elektra of de plaatsing van een veranda of tuinhuisje, geen klus is te klein of te groot. Alles wordt met de grootste mogelijke vakkundigheid uitgevoerd, precies volgens uw wensen en binnen het beschikbare budget.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

KIBS, het veelzijdige klusbedrijf voor u in Leeuwarden

De mogelijkheden die KIBS als klusbedrijf biedt, zijn zeer divers. Wilt u bijvoorbeeld de badkamer eens renoveren? Voor ontwerp, advies en de plaatsing van uw badkamer kunt u bij KIBS terecht. Aan de hand van uw wensen wordt een ontwerp gemaakt, en dit ontwerp wordt vervolgens precies volgens afspraak, binnen de gestelde tijd en binnen het beschikbare budget gerealiseerd. Ook het verleggen van leidingen en het plaatsen van sanitair behoren tot onze specialiteiten als klusbedrijf in Leeuwarden en omgeving.

Wilt u een keuken laten plaatsen? KIBS is het klusbedrijf dat dit in Leeuwarden vakkundig voor u kan doen. Alles wordt geplaatst volgens specificaties van de keukenleverancier. KIBS gaat met grote precisie te werk, zodat de afwerking onberispelijk zal zijn. Na de plaatsing geniet u jarenlang van uw prachtige keuken.

Daarnaast is KIBS ook ervaring in het aanleggen van elektrische systemen. Wilt u extra stopcontacten, data-, telefoon- of televisieaansluitingen laten plaatsen, dan is KIBS de partij die dit voor u kan doen. Ook bijvoorbeeld het ophangen van een televisie aan de muur, zonder zichtbare kabels, is een klus die wij vakkundig voor u uit kunnen voeren.

KIBS Installateur
KIBS verwarming

Nieuwe CV-ketel, Vloerverwarming, en Meer – KIBS, Uw Expert in Leeuwarden en Omstreken

Een nieuwe CV-ketel plaatsen en deze inregelen is ook een activiteit die wij als klusbedrijf in Leeuwarden en omgeving vaak uitvoeren. Wij zijn op de hoogte van hoe de nieuwste ketels werken en na plaatsing worden zowel de ketel als de radiatoren ingeregeld, zodat uw installatie optimaal functioneert. Indien gewenst plaatst KIBS een filter voor een langere levensduur van de installatie.

Ook het plaatsen van vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden. Vloerverwarming voelt behaaglijk aan en het is een energiezuinig systeem. Met vloerverwarming spaart u het milieu en bespaart u tevens op energiekosten.

Onderhoud van elektrische systemen en uw verwarmingsinstallatie kunnen wij ook voor u uitvoeren. Regelmatig onderhoud komt de veiligheid en de levensduur van uw systemen ten goede.

Wilt u in de tuin bijvoorbeeld een veranda of tuinhuisje plaatsen? Ook voor klussen om het huis heen is KIBS uw partner. Het bouwwerk in uw tuin staat na de plaatsing als een huis.

Benader ons met uw klus

Hebt u een klus en wilt u weten wat KIBS kan betekenen, als u ons inschakelt als uw klusbedrijf in Leeuwarden? Neemt u dan contact met ons op en legt u ons de klus voor, dan vertellen wij hoe wij u van dienst kunnen zijn.Ben je in de regio Drachten op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Drachten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.