Klusbedrijf Sneek

Klusbedrijf Sneek

Woont u in Sneek en hebt u een klus in of om het huis? Wilt u bijvoorbeeld een keuken laten plaatsen, een badkamer renoveren of een veranda of tuinhuisje in de tuin? Klus en Installatie Bedrijf Sneek, afgekort KIBS, is het ervaren klusbedrijf uit Sneek dat uw klus tot een goed einde kan brengen. Voor een losstaande klus of een meer grootschalige nieuwbouw, verbouw of renovatie is KIBS uw flexibele en vakbekwame partner.

Kibs Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Geen klus is te groot of te klein voor klusbedrijf KIBS uit Sneek

Wij zullen u enkele voorbeelden noemen van klussen die klusbedrijf KIBS uit Sneek voor u uit kan voeren. Dit overzicht is echter verre van volledig; KIBS is een ervaren klusbedrijf dat voor u in Sneek talloze klussen met succes en tot uw tevredenheid kan uitvoeren. Hebt u dus een klus die hieronder niet vermeld staat, neemt u dan toch contact met ons op, want de kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn.

Wilt u iets anders met uw badkamer? KIBS kan als klusbedrijf voor u in Sneek een geheel nieuwe badkamer ontwerpen en vervolgens plaatsen. Uw wensen zijn het uitgangspunt, op basis daarvan maakt de oprichter van KIBS, Peter de Haan, een creatief ontwerp en voert dit ontwerp vervolgens uit. Zaken als het leggen van leidingen, het plaatsen van sanitair, radiatoren of stopcontacten en het betegelen van uw vloer en muren vormen geen enkel probleem.

Hebt u een keuken gekocht en zoekt u voor uw nieuwe keuken in Sneek een klusbedrijf dat de keuken kan plaatsen? KIBS is op dit gebied zeer ervaren, niet alleen in het plaatsen van de keuken zelf, maar ook in het aanleggen van gas, water en elektra op de plekken waar dat moet. Daarbij voert KIBS alle leidingen uit in een kunststof buis, dat maakt de leidingen bestand tegen een grote permanente druk.

KIBS sanitair
KIBS klus en installatiebedrijf Friesland

Vakmanschap van A tot Z:Klusbedrijf KIBS in Sneek

Wilt u tuinverlichting of buitenkraan laten aanleggen of een tuinhuisje, overkapping of veranda laten plaatsen? KIBS is ook beschikbaar als klusbedrijf voor uw tuin in Sneek. Elektra wordt veilig aangelegd en een eventueel bouwwerk wordt stevig opgebouwd, zodat dit vele jaren meekan. Zo bespaart u zichzelf werk en tijd, en weet u zeker dat het allemaal goed gebeurt.

Als u aanpassingen wilt laten doen aan uw elektrische installatie of verwarmingsinstallatie is KIBS ook het klusbedrijf voor u in Sneek. Zaken als een nieuwe CV-ketel plaatsen en inregelen, het plaatsen van extra stopcontacten, het verplaatsen of aarden van bestaande stopcontacten zijn voor KIBS dagelijkse kost. Hebt u een prachtige nieuwe televisie gekocht die stevig aan de muur moet komen te hangen, zonder dat er kabels zichtbaar zijn, dan is dat ook een klus die wij graag voor u uitvoeren.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat klusbedrijf KIBS voor u in Sneek kan betekenen. Zoals gezegd, hebt u een andere klus, aarzel dan niet om contact op te nemen. KIBS is zo allround en ervaren dat de kans groot is dat wij ook uw klus vakkundig uit kunnen voeren.

Benader ons met uw klus

Woont u in Sneek, dan is het bijkomende voordeel van kiezen voor KIBS, het feit dat wij ook gevestigd zijn in Sneek. U betaalt daarmee geen voorrijkosten, zo lang u in een straal van 20km rond ons bedrijf woont.

KIBS is een klusbedrijf uit Sneek met een flexibele werkhouding. Afspraak is afspraak en ’s avonds of in het weekend klussen is geen probleem. De klus wordt binnen de afgesproken termijn en binnen het afgesproken bedrag vakkundig uitgevoerd.
Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.