Meubelmaker Sneek

Meubelmaker Sneek

Soms is een meubelmaker bij u in Sneek of Friesland de oplossing als u meubels wil kopen en de maat komt niet overeen met het winkelaanbod. Of u heeft een idee dat niet te vinden is in de winkels of op internet. Om toch iets te kunnen kopen dat perfect past in uw inrichting kunt u dan het best naar een meubelmaker in Sneek of Friesland gaan voor op maat gemaakte meubels.

De prijs van een tafel, stoel, kledingkast of tv-meubel op maat hangt af van de maat, het model, de materiaalkeuze en de uitvoering. Voor elke portemonnee is er wel iets te maken, mede gezien de prijsverschillen van houtsoorten. Alles kan, van klassieke tot moderne meubelontwerpen. KIBS geeft u graag advies over de vele mogelijkheden en denkt graag mee om binnen het budget iets unieks en persoonlijks voor u te realiseren.

Kibs Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Maatwerkmeubels van een meubelmaker uit Sneek

Met veel passie en bevlogenheid maakt KIBS het meubel dat u voor ogen heeft. Vaak werkt KIBS voor klanten die houden van echte handgemaakte maatwerkmeubels die in de timmerwerkplaats op een ambachtelijke manier zijn gemaakt. In dat geval is KIBS de meubelmaker in Sneek die u zoekt. Hij houdt van nostalgisch handwerk en hoogwaardige houtsoorten om tot een mooi en eerlijk resultaat te komen.

Door veel ervaring en een doelmatige aanpak weet KIBS de prijs van een besteld meubel betaalbaar te houden. In goed overleg worden uw wensen, ideeën en mogelijkheden in kaart gebracht en wordt alles van schets tot afwerking uitgevoerd.

Door het inschakelen van een meubelmaker in Sneek haalt u oerdegelijk timmerwerk in huis. Zo heeft u bijvoorbeeld via KIBS een boeken- of kledingkast voor een rondlopende of afwijkende muur of een schuin zolderdak, wat u veel ruimtebesparing kan opleveren. Dit alles met een persoonlijk en uniek design. Tot de mogelijkheden van deze meubelmaker uit Sneek behoren onder meer boekenkasten, kledingkasten, diverse tafels, garderobekasten, schuifdeurkasten, tv-kasten, stoelen en krukken. Alles dat van hout is voor uw interieur kunt u in principe geleverd krijgen via deze meubelmaker in Sneek.

Boomschijfblad 02
Meubelmaker Sneek

Overleg uw wensen met deze meubelmaker uit SNeek

Als u plannen heeft voor meubels op maat, overweeg dan een gesprek aan te vragen met KIBS om uw wensen te bespreken. Ook kunt u vrijblijvend en kosteloos een offerte krijgen, zodat zorgvuldig staat omschreven waar u op kunt rekenen. KIBS vervaardigt de meubels op maat in opdracht, maar binnen een bepaalde hoeveelheid eventueel ook seriematig. KIBS kan leveren aan zowel particulieren en bedrijven tot binnenhuisarchitecten.

KIBS werkt met de beste materialen en gereedschappen om u een topresultaat te kunnen leveren. Veel gebruikte houtsoorten in de werkplaats zijn meranti, eiken en merbau. Als meubelmaker in Sneek en Friesland is KIBS ook actief op het gebied van herstel en restauratie van meubels.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Sneek op zoek naar een ervaren Meubelmaker? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Sneek. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.