Meubels op maat Heerenveen

Meubels op maat Heerenveen

Bent u op zoek naar een uniek vormgegeven tafel of stoel om uw interieur mooi mee af te ronden? Klusbedrijf KIBS helpt u verder met deskundig advies en een professionele werkmethode. Met een helder uitgetekend plan weet u precies wat voor meubels op maat wij u in Heerenveen kunnen leveren. Onze specialiteit ligt in bijzonder vormgegeven tafels, opgebouwd uit vele verschillende kleuren en patronen hout. Op onze website kunt u voorbeelden vinden van dit soort tafels en op afspraak kunnen wij voor u aan de slag om meubels op maat te maken voor uw pand in Heerenveen. U zult niet snel ergens anders een meubelstuk vinden zoals u van ons krijgt.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Unieke meubels op maat voor u in Heerenveen

Onze bijzondere stijl is opgebouwd met een combinatie van rustieke ouderwetse kleuren en moderne minimalistische vormen. Onze meubels zijn passend in de meest uiteenlopende interieurs en ze zijn stevig gebouwd om een stootje te kunnen weerstaan. Onze tafels kunnen worden gebouwd als salontafel, eettafel, bureau en meer. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen op dit gebied, en ontdek de mogelijkheden om uw woning te verrijken met meubels op maat aan de deur afgeleverd bij u in Heerenveen.

Wij zijn niet begonnen met het maken van dit soort zaken en kunnen u naast meubelzaken ook helpen met gevarieerde installatieklussen. Klusbedrijf KIBS heeft al vele projecten afgerond voor het plaatsen van nieuwe keukens, toiletten en badkamers. Met een oog op kwaliteit en een grondige werkwijze laten we niets aan het toeval over.

Wij hanteren een betrouwbare methode voor het opstellen van klussen. We maken met u een afspraak voor een gesprek, waarin wij het te verrichten werk bespreken. U krijgt aan het eind van dit gesprek een offerte met een overeengekomen bedrag. Deze kosten staan voor ons vast en wij zullen hier nooit overheen gaan. Ook de termijn voor het leveren van uw werk wordt strak gevolgd. Wij zijn er wanneer wij dat beloven en zorgen ervoor dat al het werk naar onze hoge kwaliteitseisen en binnen de tijd is voltooid.

Meubels op maat Heerenveen

Klusbedrijf KIBS voor meubels op maat in Heerenveen

Met een lange lijst tevreden klanten en een garantie op ons werk kunnen wij rustig zeggen trots te zijn op ons werk. Of u nu een nieuwe badkamer zoekt of meubels op maat voor uw woning in Heerenveen, wij helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte.
Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.