Meubels op maat Leeuwarden

Meubels op maat Leeuwarden

Wij van Klusbedrijf KIBS zijn onze werkzaamheden altijd aan het uitbreiden. Naast installatieklussen is onze professionele klusjesman nu ook bezig met het verscherpen van zijn vaardigheden in het maken van meubels. Hoewel het assortiment op het moment redelijk beperkt is, mag de kwaliteit er niet om liegen. Een unieke tafel voor uw woon- of eetkamer is gemakkelijk geregeld bij ons. U krijgt een uitgebreide beschrijving van het uiteindelijk geleverde product, met tekening waar gewenst. U heeft goed zicht op wat voor meubels op maat u van ons ontvangt voor uw woning in Leeuwarden. Bent u akkoord met het plan, dan gaan wij aan het werk om voor u een mooi en stevig stukje vakwerk in elkaar te zetten.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Speciaal voor u meubels op maat in Leeuwarden

Onze meubels worden met de grootste zorg gebouwd en geleverd. U krijgt de garantie dat het geleverde product nog jarenlang mee zal gaan. Onze ontwerpen rusten op een oersterke combinatie van verschillende soorten hout om een solide oppervlak te creëren. Vanuit daar kan het naar wens worden vormgegeven als stoel of tafel. Voornamelijk in die laatste categorie hebben wij al meermalen veel lof ontvangen voor ons eigenzinnige ontwerp.

Met een stevig oppervlak, samengesteld uit vele verschillende soorten hout en een goed uitgebalanceerde basis, heeft u een tafel die tegen een stootje kan. Het ontwerp gebruikt moderne minimale vormen en een kleurrijk patroon van verschillende houtsoorten. Dit patroon is in geen twee tafels hetzelfde en kan worden afgestemd op uw interieur. Op deze manier levert KIBS u meubels op maat voor uw pand in Leeuwarden. U krijgt een nieuwe tafel zoals geen enkele andere, geheel naar eigen smaak. Onze grondige timmermethoden garanderen ook dat de tafel buitengewoon stevig is. U krijgt een tafel die generaties lang mee kan gaan en een verrijking is voor de meest uiteenlopende kamerontwerpen.

Boomschijfblad 02
Meubels op maat Leeuwarden

De mooiste meubels op maat in Leeuwarden

Naast unieke meubels op maat kunnen wij u ook andere diensten leveren in Leeuwarden. Wij zijn begonnen als installatiebedrijf en bekwaam in het plaatsen van keukens, badkamers en meer. Met beproefde methoden en gezond verstand hebben wij een klantvriendelijke methode ontwikkeld om van ieder project een succes te maken. U krijgt bij ons altijd waar voor uw geld, met de garantie dat ons geleverde werk jarenlang naar behoren blijft werken.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Leeuwarden op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Leeuwarden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.