Meubels op maat Sneek

Meubels op maat Sneek

Met een idee en een hamer is onze klusjesman een paar jaar geleden begonnen met het maken van allerhande timmerwerken. Al snel viel zijn oog op het maken van bijzondere meubels op maat hier in Sneek. Met een paar jaar ervaring onder de riem heeft hij het vertrouwen en de kunde om u deze meubels aan te bieden. Met een moderne stijl en zeer stevig gebouwd zijn dit meubelen voor in huis of in de tuin die nog vele tientallen jaren mee gaan.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Meubels speciaal voor u op maat gemaakt in Sneek

Onze meubels worden stuk voor stuk gemaakt met oog op kwaliteit en duurzaamheid. U kunt kiezen uit vele verschillende kleuren hout voor uw tuinmeubels. Deze worden standaard geleverd met uiterst sterke weerbestendige lak, om zonder problemen alles aan te kunnen wat moeder natuur maar kan bedenken. In combinatie met een solide ontwerp heeft u hiermee een set meubels op maat voor in de tuin in Sneek waar u nog vele jaren plezier van heeft.

Voor in huis hebben wij een spectaculair eigentijds patroon ontwikkeld voor een tafelblad. Opgebouwd uit kleinere stukken hout in allerlei verschillende kleuren en texturen, en afgewerkt met een matte of glanzende lak, al naar gelang uw wensen, om deze kleuren zo goed mogelijk naar voren te brengen. U krijgt bij ons de keuze voor uw meubels op maat in Sneek. Met onze duurzame methoden kunnen wij u verzekeren dat uw nieuwe aanwinst het gesprek van de dag zal zijn. Of het nu gaat om een salontafel, eettafel of een mooi afgewerkte stoel, wij zijn van alle markten thuis.

Meubelmaker Sneek
Boomschijfblad 02

Meubels op maat in Sneek door klusbedrijf KIBS

Wij leveren niet alleen meubels op maat hier in Sneek. Als bekende installateur zijn wij ook buitengewoon bekwaam in het plaatsen van een breed scala aan verschillende stukken interieur. Een nieuwe keuken of badkamer installeren is voor ons een kleine moeite. Wij leggen voor u alle leidingen aan en om, en zorgen ervoor dat alles goed getest wordt. Pas wanneer ons geleverde werk voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen zijn wij tevreden.

U hoeft ook niet bang te zijn dat deze eisen u extra gaan kosten. De prijs die we van tevoren opstellen in de offerte is ook het maximum dat wij van u verwachten. U zult bij ons nooit problemen hebben met een onaangekondigde extra rekening. Neem snel contact op met Klusbedrijf KIBS en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Sneek op zoek naar een ervaren Meubelmaker? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Sneek. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.