Overkapping Sneek

Overkapping Sneek

Als u een overkapping bij u in Sneek overweegt, bedenk dan dat dit vele voordelen kent. In de zomer kunt u eronder zitten en verkoeling vinden. Het is een relatief goedkope manier om uw tuin te verfraaien en de waarde van uw huis te laten stijgen. Fietsen, tuinmeubels of gereedschap gaat langer mee onder het dak van de overkapping bij u in Sneek. Als u zijwanden erbij neemt, vergroot dat uw woonkamer en haalt u uw tuin naar binnen. Ook kunt u regenvrij roken onder een overkapping, die ook nog eens als carport kan dienen. Meestal is er geen bouwaanvraag of architect nodig.

Wie een overkapping in Sneek of Friesland wil hebben moet bij KIBS zijn. Behalve het bouwen en plaatsen denkt KIBS ook graag met u mee. Welke materialen moeten er worden gebruikt, is er verlichting of een buitenkraan nodig en binnen welk budget moet er gebouwd worden? En wilt u een blikvanger in de tuin of moet uw overkapping in Sneek misschien opgaan in de natuur van de tuin?

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Bel ons voor uw overkapping in Sneek

Bij KIBS kunt u een overkapping op maat laten maken in elke gewenste stijl, aansluitend bij uw tuin of woning. KIBS adviseert om de bouw en aanleg van een overkapping bij u in Sneek uit te besteden aan een professional, dit geeft immers veel tijdwinst en foutenvoorkoming. De plaatsing van een overkapping bij u in Sneek of Friesland kan zowel vast aan uw huis of losstaand.

In bijna iedere tuin past wel een overkapping, zelfs in de kleinere tuinen. Als u de plaatsing van een overkapping bij u in Sneek overweegt, maar niet weet waar te beginnen, vraag dan eens vrijblijvend om hulp en advies bij KIBS. Op een prettige manier kunt u dan eens van gedachten wisselen over de kansen en mogelijkheden voor een mooie overkapping bij uw huis in Sneek of Friesland. Wellicht brengt KIBS u dan suggesties waar u zelf nog helemaal niet aan gedacht had.

tuinhuis laten maken sneek
Overkappingen KIBS

Ontdek de voordelen van een overkapping

Vraagt u gerust vrijblijvend een offerte aan per telefoon of via deze website. Als u akkoord gaat met de offerte en de plaatsing van een overkapping wenst, dan komt KIBS zo snel mogelijk in actie. KIBS werkt snel en efficiënt, zonder uw kwaliteitswensen te vergeten. De stelregel is!afspraak is afspraak!, en dat geldt van de oplevertermijn tot de factuur.

Doordat KIBS een kleinschalig bedrijf is, zijn de lijntjes kort en dat werkt in uw voordeel. Een ander voordeel is dat er vele disciplines in huis zijn vanwege een goede scholing, waardoor u niet verschillende bouwondernemers hoeft in te schakelen. U krijgt daardoor gewoon een ideaal totaalpakket voorgeschoteld met een strakke prijs.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Sneek op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Sneek. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.