Remeha Sneek

Remeha Sneek

Vanwege het hoge kwaliteitsniveau zijn cv-ketels, thermostaten, radiatoren en (zonne)boilers van een merk als Remeha in Sneek zeer populair. Installateurs werken er graag mee, al tachtig jaar is het een A-merk en Remeha is zeer geliefd in Sneek en Friesland. Desondanks kan er natuurlijk altijd iets gebeuren met deze kwaliteitsapparatuur. Wie bij problemen met producten van Remeha in Sneek of Friesland snel en deskundig wil worden geholpen, moet bij KIBS zijn.

KIBS (Klus en Installatie Bedrijf Sneek) is opgeleid als erkend Remeha installateur en kan u behalve reparaties ook deskundig advies geven, bijvoorbeeld als u wil weten welke radiator of thermostaat het best gekozen kan worden. Daarnaast is een professionele aanleg of installatie mogelijk van apparatuur van Remeha in Sneek of Friesland. Ook als u oude of verouderde apparatuur in huis heeft, kan het vanwege de zuinige moderne standaard een aanrader zijn om uw portemonnee en het milieu te sparen met de aanleg van nieuwe apparatuur van Remeha bij u in Sneek of Friesland. Bedenk dat spullen van Remeha altijd uitstekend uit de bus komen bij testen van de Consumentenbond of ledenonderzoeken van de Vereniging Eigen Huis. Dus als u gaat voor kwaliteit en comfort, kies dan voor Remeha bij u in Sneek.

Remaha Sneek

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

KIBS ook voor onderhoud van producten Remeha in Sneek of Friesland

Een andere dienst van KIBS is onderhoud. Het is voor uw comfort en uw portemonnee van belang dat zaken als cv-installaties of zonneboilers periodiek of op tijd worden nagekeken door een professional. Maak met KIBS afspraken voor onderhoud van producten van Remeha bij u in Sneek. Dit kan eenmalig maar ook met vaste afspraken, zodat u zelf niet hoeft bij te houden wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt van uw cv-ketel of radiatoren. Hiermee voorkomt u zaken als vuil, roest, magnetiet en andere zaken. Als tijdig het onderhoud van dit soort installaties wordt ingepland voorkomt dat eventuele storingen waarop u natuurlijk niet zit te wachten. Ook is het goed voor een langere levensduur van de producten van Remeha bij u in Sneek of Friesland. Al met al dus een handig middel om geld te besparen.

Kibs Installatiebedrijf Friesland
KIBS klus en installatiewerk

Officieel erkende Remeha installateur en monteur

KIBS is deskundig op het gebied van installatiewerk en alles rondom het merk Remeha, en betrouwbaar op dit gebied vanwege de gevolgde servicetrainingen bij Remeha Apeldoorn. Voor advies, reparatie, plaatsing of onderhoud van dit merk weet u dus waar u moet zijn. En het mooie is: alles zit op een adres en wordt gedaan door een persoon. Wel zo prettig, vanuit kostenoverwegingen en om een soepele communicatie te voeren waarbij u niet met een helpdesk of allerlei tussenpersonen te maken krijgt.

Dus als u met uw radiator, thermostaat, zonneboiler of cv-ketel van Remeha in Sneek of Friesland advies, plaatsing, installatie of onderhoud verlangt, neem dan vrijblijvend contact op met KIBS.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Sneek op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Sneek. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.