Tuinhuis Sneek

Tuinhuis Sneek

Bij een allround klussenbedrijf als KIBS kunt u ook terecht voor zaken rondom het huis, zoals buitenverlichting, de plaatsing van een buitenkraan maar ook voor het plaatsen van een overkapping of tuinhuis bij u in Sneek of Friesland. Zoekt u een uniek nieuw tuinhuis in Sneek om uw tuin mee op te waarderen of om handig uw tuinmeubels en fietsen in te plaatsen? KIBS levert u snel en doeltreffend werk en u krijgt u een tuinhuis bij u in Sneek dat u nergens anders zal vinden.

Elk ontwerp tuinhuis van KIBS uit Sneek is immers uniek en volledig naar uw idee en wens op maat gebouwd. Een klein, degelijk en stijlvol huisje voor het tuingereedschap, de hobbyruimte of de fietsenstalling, een allround klusbedrijf als KIBS deinst voor geen enkel project terug.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Een mooi tuinhuis voor u in Sneek

KIBS heeft ruime ervaring met tuinhuis plaatsen in Sneek of Friesland. KIBS levert altijd een goed en snel resultaat, en garandeert dat dit resultaat een fiks aantal jaren zonder enige problemen mee gaat. Allerlei stijlen en materiaalsoorten kunnen worden meegenomen in het ontwerp.

KIBS communiceert open en transparant met u om verrassingen te voorkomen. Het hele bouwproces en het kostenplaatje zijn u vooraf duidelijk, zodat u weet waar u aan toe bent. Van de eerste schets tot de laatste spijker, KIBS houdt u op de hoogte van alle stappen uit het hele proces. U weet altijd in welke staat alles rondom uw tuinhuis in Sneek verkeert. KIBS houdt zich aan de gemaakte afspraken zoals u mag verwachten en ondanks de snelheid boeten we niet in op kwaliteit.

Mede door de effectieve planmatige aanpak betaalt u een redelijke prijs voor vakwerk. Alles wat wordt opgeleverd voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en zal u tot tevredenheid stemmen. Als u KIBS inschakelt voor een tuinhuis in Sneek of Friesland krijgt u iets uniekers en kwalitatievers dan de bouwpakketten uit bouwmarkten, die een kortere levensduur hebben en voor veel mensen te ingewikkeld zijn om in elkaar te zetten.

tuinhuis laten maken sneek
Overkappingen KIBS

Uniek ontwerp tuinhuis

KIBS verzorgt voor u een tuinhuis waarop heel Sneek jaloers kan zijn. Een uniek ontwerp, gerealiseerd met expertise en afgestemd op uw specifieke wensen. Zaken als water en elektra kunnen probleemloos worden meegenomen in het ontwerp. Dit doet KIBS allemaal zelf, dus u hoeft gelukkig niet meerdere ondernemers in te schakelen om een tuinhuis in Sneek te realiseren en dat merkt u aan de schappelijke prijs.

Als u uw tuin een echte meerwaarde wil geven, bespreek dan uw plannen met KIBS. Vraag online of telefonisch een offerte aan en u weet dan al snel waar u aan toe bent qua prijs en mogelijkheden. Als u de offerte accepteert levert KIBS u uiteindelijk wat u wil, precies in de juiste maat en passend in uw tuin.

Naast een tuinhuis bij u in Sneek is er natuurlijk nog veel meer mogelijk, denk aan een houten schuur, een houten blokhut, een houten garage, een paardenstal, een veranda, overkapping of carport, klussenbedrijf KIBS klaart de klus voor u.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Sneek op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Sneek. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.