Veranda Sneek

Veranda Sneek

Wie een veranda in Sneek of Friesland wil, heeft een goede oplossing tegen ongewenste weersomstandigheden. U heeft immers een prachtige tuin waarin u graag zit, alleen heeft u vaak te maken met regenval of hitte. Kies in dat geval voor de plaatsing van een veranda bij u in Sneek of Friesland. Klussenbedrijf KIBS is daarbij graag uw partner.

Een veranda biedt u onder alle weersomstandigheden een heerlijk plekje in de tuin. Andere voordelen zijn dat u eronder kunt roken als het regent, of er fietsen of tuinmeubels kunt opbergen. Voor de meeste mensen is het een aangename uitbreiding van de huiskamer. Nog mooier is het als u een buitenkeuken kunt plaatsen in uw veranda in Sneek.

Wie een veranda wil bij zijn woning in Sneek, heeft een aannemer of klussenbedrijf nodig die dat voor een goede prijs-kwaliteitverhouding kan realiseren. U wilt natuurlijk een kwalitatief hoogstaand product, maar dan voor een eerlijke prijs. Hoe vindt u een betrouwbaar bedrijf die uw wensen laat uitkomen? Gelukkig komt u voor een veranda in Sneek al snel uit bij KIBS. Dit is een allround klus- en timmerbedrijf met vele jaren ervaring in het plaatsen van onder andere veranda’s in Sneek en overig Friesland.

Kibs Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Laat uw veranda in Sneek aanleggen door KIBS

Wanneer u een mooie en degelijke veranda in Sneek wil laten bouwen, neem dan contact op met KIBS, de vakman in uw regio voor onder meer timmerwerk en installatiewerk. Een veranda, overkapping of carport is bij KIBS een vaak voorkomende opdracht. Naast de aanleg van een veranda in Sneek kunt u natuurlijk ook terecht voor het vervangen, vernieuwen of renoveren, alsmede de aanleg van een kraan of elektra bij uw veranda.

KIBS is gediplomeerd voor zowel installatiewerk als timmerwerk, dus u hebt maar met een bedrijf te maken, wat positief doorwerkt in de communicatie en de prijs. Een veranda kunt u laten bouwen van diverse materialen en dakplaten, en in alle soorten en maten. Ook zijn glazen panelen of een afgedichte zijde mogelijk. Door jarenlange ervaring met tuinhuisjes, blokhutten, pergola’s, overkappingen en natuurlijk veranda’s krijgt u gegarandeerd waar voor uw geld.

Overkappingen KIBS

Maak een afspraak met installatiebedrijf KIBS

Als u contact opneemt met KIBS voor de bouw van een veranda in Sneek, dan is een gesprek bij u thuis of op locatie mogelijk, waarbij u al uw vragen kunt stellen en mogelijk op goede ideeën wordt gebracht. Als u met de offerte akkoord gaat, maken we in goed overleg een plan van aanpak. Hierin zijn uw wensen en mogelijkheden leidend en denkt KIBS actief mee om zo tot een goed resultaat voor u te komen.

Wij vinden betrouwbaarheid erg belangrijk en zullen dan ook alles op alles zetten om de werkzaamheden voor uw veranda in Sneek volgens plan af te ronden. Dus wanneer u een veranda wilt laten plaatsen, neem dan contact op met KIBS!
Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.