WC renovatie Sneek

WC renovatie Sneek

Omdat we dagelijks heel wat tijd doorbrengen in het kleinste vertrek van het huis, kan een toilet of WC renovatie bij u in Sneek of Friesland een goede overweging zijn. U wil er graag in een prettig en luxe sfeer verblijven en dat uw bezoek het ervaart als een hygiënische en aangename ruimte, dus op zijn tijd ligt een WC renovatie bij u in Sneek of Friesland voor de hand.

Hoewel het een kleine ruimte betreft, is een WC of toilet niet gemakkelijk om te renoveren. KIBS raadt u af om het zelf te doen, het vereist praktische en technische kennis. Daarnaast voorkomt u kwaliteitsverlies en tijdverspilling als u een vakman inschakelt voor een toilet of WC renovatie in Sneek. Bedenk dat een installatie- en klussenbedrijf als KIBS dagelijks van doen heeft met tegels, sanitair en leidingwerk. KIBS is goed op de hoogte van de te gebruiken materialen, weet hoe deze geplaatst of geïnstalleerd moeten worden en kan bogen op vele jaren van ervaring.

Kibs Installatiebedrijf Friesland

Installatiebedrijf KIBS: mijn voordelen

Installatiewerk is vakwerk. Door mijn installatiebedrijf in te schakelen, heb je de garantie dat installatiewerk uitstekend wordt gedaan en dat je huis in de regio Drachten in goede handen is. Met mij als je installateur reken je in de regio Drachten op:

  • Vele jaren ervaring
  • Altijd bereikbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ik denk graag met je mee
  • Nauwkeurige en nette werkwijze
  • Open, eerlijk en transparant
  • Afspraak is afspraak
KIBS
4.9
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Hans van BreeHans van Bree
16:47 08 Jan 24
Prima bedrijf. Snelle service en komt afspraken goed na . Heel blij mee
Dick HeinenDick Heinen
09:38 13 Oct 23
Voor vervanging van kitwerk in de badkamer had Peter op korte termijn tijd. Voerde het werk snel en vakkundig uit en komt zijn afspraken na. Plezierig in de omgang. We gaan zijn hulp indien nodig zeker weer inroepen.
Anja de BeerAnja de Beer
09:04 13 Oct 23
Peter is een vakman, maakt prachtige dingen. Bovendien denkt hij mee en denkt vooral buiten de box. Daarmee helpt hij mij goed.Daarnaast is Peter prettig in de omgang. Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen.
Erik WeeningErik Weening
09:02 13 Oct 23
KIBS luisterde naar het probleem, afspraak gemaakt, professioneel, vriendelijk en snel elektriciteits probleem vakkundig netjes opgelost, betrouwbaar en goed.
Hiltsje TalsmaHiltsje Talsma
18:54 01 Oct 23
Ina CazemierIna Cazemier
16:12 29 Sep 23
KIBS werkt nauwkeurig en netjes. Helemaal volgens overeengekomen afspraken en tot volledige tevredenheid.
Marco HeerschopMarco Heerschop
17:00 20 May 18
js_loader

Ga met ons in gesprek over uw WC renovatie in Sneek

Als u plannen heeft voor een WC renovatie in Sneek of in Friesland, dan gaat KIBS graag met u om de tafel zitten om in een prettige sfeer uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Bij zo’n gesprek kijken we naar uw budgetmogelijkheden en bijvoorbeeld dat alles past en er optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte.

KIBS staat klaar voor uw WC renovatie in Sneek en Friesland. KIBS is een ervaren kleinschalig klussenbedrijf met veel expertise op het vlak van sanitair, installatiewerk en WC renovatie in Sneek. Elke huiseigenaar wil om de zoveel tijd wel een keer een vernieuwing van het toilet, en voor WC renovatie in Sneek belandt u dan al gauw bij KIBS.

Bedenk u dat na verloop van tijd elk toilet of WC er gedateerd gaat uitzien. Of het kan zijn dat u een weigerende stortbak heeft, het spoelwater telkens omhoog komt, en ga zo maar door. Ook kan u te maken krijgen met lekkage of slecht functionerend installatiewerk. daarnaast kiezen mensen in Sneek of Friesland voor een WC renovatie om hun huis aantrekkelijker te maken voor een huisverkoop of om deze in waarde te laten stijgen. Een eigentijdse en courante WC of toilet is natuurlijk zeer gewenst bij potentiële kopers en is daarmee een goede investering.

Wc renovatie KIBS Sneek
Toilet sneek

De deskundige voor toilet en wc renovatie in Sneek

KIBS gaat graag met u in gesprek over uw wensen, ideeën en mogelijkheden. Graag maken wij een schets of een offerte, zodat alles goed inzichtelijk voor u wordt. U heeft voor het renoveren van uw WC of toilet in Sneek maar met een bedrijf te maken, omdat KIBS alle disciplines beheerst. Dat drukt de prijs, geeft overzicht en zorgt voor een heldere communicatie middels een vast aanspreekpunt.

Contact met installatiebedrijf KIBS

Ben je in de regio Sneek op zoek naar een ervaren installatiebedrijf? Zoek je een installateur voor verschillende installatie klussen in je huis? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf KIBS. Ik bespreek graag je wensen met je om zo tot maatwerk oplossingen te komen voor je huis in de regio Sneek. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt me telefonisch op 06 – 83 24 01 32 en per mail op info@kibs.nl.